Розпорядження міського голови  "Про створення Івано-Франківського міського інформаційно..."  № 155-р від 08.04.2015р. 
Документ №155-р від 08.04.2015р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

12.04.2015



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 08.04.2015р.  № 155-р
 


Про створення Івано-Франківського міського інформаційного центру для учасників АТО та членів їх сімей

       

       Відповідно до Указу Президента України №150/2015 від 18.03.2015 року «Про додаткові заходи щодо соціального захисту учасників антитерористичної операції», для інформування та надання соціальної підтримки учасникам антитерористичної операції та керуючись ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»


1. Створити в місті Івано-Франківську Івано-Франківський міський інформаційний центр для учасників АТО та членів їх сімей.

2. З метою надання консультативної допомоги учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей, надання їм відповідних послуг в департаменті соціальної політики виконкому міської ради та управлінні адміністративних послуг (ЦНАП), а також соціальних та медичних послуг в міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та центральній міській клінічній лікарні з виїздом у місця проживання демобілізованих військовослужбовців запровадити роботу телефонних "гарячих ліній":

- 2 гарячі лінії при департаменті соціальної політики виконкому міської ради щодо соціальних питань;

- 1 гаряча лінія при управлінні адміністративних послуг (ЦНАП) щодо житлових та земельних питань;

- 1 гаряча лінія при центральній міській клінічній лікарні щодо медичних послуг.

3. Департаменту соціальної політики виконкому міської ради (О.Заклинська) через засоби масової інформації оприлюднити номери телефонів "гарячої лінії" утвореного Івано-Франківського міського інформаційного центру.

4. Координаційному комітету допомоги учасникам АТО затвердити регламент роботи Івано-Франківського міського інформаційного центру для учасників АТО та членів їх сімей.

5. Департаменту соціальної політики виконкому міської ради (О. Заклинська) щотижнево подавати в засоби масової інформації звіт про роботу Івано-Франківського міського інформаційного центру для учасників АТО та членів їх сімей.

6. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на департамент соціальної політики виконкому міської ради (О.Заклинська)

7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови М.Вереса.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.