Рішення міської ради  "Про виконання Програми економічного і соціального розви..."  № 45/11-13 від 15.03.2007р. 
Документ №45/11 від 15.03.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

19.03.2007



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(13  сесія)
5  демократичного скликання
 
від 15.03.2007р.  № 45/11-13
 


Про виконання Програми економічного і соціального розвитку міста за 2006 рік



     Розглянувши інформацію про виконання Програми економічного і соціального розвитку м.Івано-Франківська за 2006 рік та з метою подальшого розвитку економіки міста, збільшення надходжень до бюджету, міська рада

    

в и р і ш и л а:

    

   1.        Інформацію про виконання Програми економічного і соціального розвитку міста за 2006 рік взяти до відома (інформація додається).

   2.        Відзначити роботу промислових підприємств, які забезпечили виконання показників Програми економічного і соціального розвитку міста за 2006 рік, досягли успіхів в освоєнні нових видів продукції, впровадженні нового обладнання та новітніх технологій, працювали з нарощенням обсягів виробництва, а саме: ВАТ "Арматурний завод" (І. Філіппов), ВАТ "Локомотиворемонтний завод" (В.Дутчак), ВО "Карпати", (Д. Втерковський),  ДВТП "Ростока Грін", (М.Прокопишин), ТзОВ "Фірма "Екстім" (Р.Тимків), ВАТ "Хлібокомбінат" (Л.Діденко), ВАТ "Міськмолокозавод" (Ж.Шайковська), ДП "Івано-Франківські ковбаси" (О.Василишин),  комбінат хлібопродуктів (І.Красовський), ТзОВ "Пластпайп" (Ю.Кузишин),  ТзОВ "Куверт-Україна" (В. Дідійчук), ВАТ "Залізобетон" (В.Мрічко), ДП "Спецзалізобетон" (А.Молодовець), ТзОВ "Солід" (С.Іпатій) та інші.

   3.        Відділу промисловості управління соціально-економічного розвитку міста (Н.Карабін) спільно з керівниками промислових підприємств міста:

-        посилити контроль за роботою підприємств з державною часткою власності з метою підвищення ефективності їх господарської діяльності, розглянути це питання на нараді керівників промислових підприємств міста;

-        активізувати роботу з підприємствами - банкрутами, промисловими підприємствами, які станом на 01.01.2007 року допустили заборгованість до Пенсійного фонду, бюджетів всіх рівнів, з виплати заробітної плати та заслухати цих керівників підприємств на засіданні комісії з координації дій щодо забезпечення податкових та інших надходжень до бюджетів всіх рівнів.

   4.        Відділу промисловості управління соціально-економічного розвитку міста (Н.Карабін) спільно з промисловими підприємствами міста ввести в практику проведення методологічних нарад, обмін досвідом, брати участь у спільних проектах.

       Розробити  механізм співпраці промислових підприємств міста з підрозділами міськвиконкому.

       Підготувати до 1 березня 2007 року перелік промислових підприємств міста з адресами та рекламою продукції для презентаційних заходів.

   5.        Відділу промисловості управління соціально-економічного розвитку міста (Н.Карабін) до 30.03.2007 року підготувати розпорядження міського голови про створення Ради з питань розвитку Хриплинської інвестиційно-промислової зони.

   6.        Управлінню праці та соціального захисту населення (І.Оробець) провести аналіз причин виникнення заборгованості з виплати заробітної плати станом на 01.01.2007р. на економічно активних підприємствах, зобов'язати керівників підприємств та організацій, які допустили заборгованість із виплати заробітної плати, розробити графіки погашення заборгованості на 2007 рік.

   7.        Управлінню житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради (П.Косюк) ініціювати питання щодо притягнення до дисциплінарної відповідальності керівників комунальних підприємств та житлово-експлуатаційних організацій, які станом на 01.01.2007р. допустили збільшення заборгованості до Пенсійного фонду України та податкового боргу до бюджетів всіх рівнів.

   8.        Державній податковій інспекції в м.Івано-Франківську (М.Шкурашівський) спільно з відділом транспорту і зв'язку  (в.о. начальника В.Бабій) проаналізувати причини зменшення в порівнянні з 2005 роком надходжень до бюджетів всіх рівнів від транспортних підприємств та заслухати дане питання на засіданні комісії з координації дій щодо забезпечення податкових та інших надходжень до бюджетів всіх рівнів.

   9.        Управлінню торгівлі (І.Витриховський), відділу підтримки та розвитку підприємництва управління соціально-економічного розвитку міста (Н.Кобильчак) підготувати та внести на засідання комісії з координації дій щодо забезпечення податкових та інших надходжень до бюджетів всіх рівнів питання:

-        щодо суб'єктів підприємницької діяльності, які незареєстровані в м.Івано-Франківську, проте здійснюють в місті господарську діяльність;

-        щодо укладання трудових договорів між СПД - фізичними особами та найманими працівниками, а також трудових договорів з неповним робочим днем.

   10.        Управлінню зовнішніх зв'язків та туризму (Б.Білик) в лютому 2007 року провести навчальний семінар щодо участі в Всеукраїнському конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування.

   11.        Управлінню торгівлі (І.Витриховський) впровадити сертифікати з організації харчування учнів в загальноосвітніх навчальних закладах міста.

   12.        Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови відповідно до розподілу посадових обов'язків.

    

    

Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.