Рішення міської ради  "Про виконання Стратегічного плану економічного розвитку..."  № 46/12-13 від 15.03.2007р. 
Документ №46/12 від 15.03.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

19.03.2007



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(13  сесія)
5  демократичного скликання
 
від 15.03.2007р.  № 46/12-13
 


Про виконання Стратегічного плану економічного

розвитку міста за 2006 рік



     Стратегічний план економічного розвитку міста Івано-Франківська  на 2005-2010 роки розроблений Комітетом з розробки стратегічного плану в рамках реалізації проекту "Економічний розвиток міст" (USAID) та затверджений 8 грудня 2005 року рішенням ХХІХ сесії міської ради  четвертого демократичного скликання. З метою успішної реалізації Стратегічного плану економічного розвитку міста Івано-Франківська, проведення моніторингу його виконання створено Комітет з управління реалізацією Стратегічного плану економічного розвитку міста Івано-Франківська (КУРП).


     Розглянувши інформацію про виконання Стратегічного  плану економічного розвитку м. Івано-Франківська за 2006 рік, міська рада

    

в и р і ш и л а:

    

   1.        Інформацію про виконання Стратегічного  плану економічного розвитку м.Івано-Франківська за 2006 рік взяти до відома (інформація додається).

   2.        Управлінням та відділам виконавчого комітету міської ради, підприємствам, установам та організаціям усіх форм власності, громадським організаціям міста спрямувати свою роботу на виконання в обумовлений термін оперативних цілей

Стратегічного плану економічного розвитку міста Івано-Франківська та щоквартально до 10-го числа надавати в управління соціально-економічного розвитку міста інформацію про хід їх виконання.

   3.        Управлінню соціально-економічного розвитку міста (Б.Білик) постійно здійснювати моніторинг виконання оперативних цілей Стратегічного плану економічного розвитку міста з використанням програмного забезпечення WISP, встановленого на веб-сайті міста.

   4.        Комітету з управління реалізацією Стратегічного плану економічного розвитку міста Івано-Франківська на своїх засіданнях розглядати стан виконання оперативних цілей Стратегічного плану відповідно до визначених термінів.

   5.        Продовжити роботу щодо створення постійно діючої системи маркетингу інвестиційних можливостей міста та залучення коштів Інноваційного фонду проекту "Економічний розвиток міст".

   6.        Робочій групі з створення Міського центру людських ресурсів до 01.05.2007р. розробити положення про діяльність Міського центру людських ресурсів (МЦЛР) та кошторис.

   7.        Спільно з науково-технологічним парком протягом другого кварталу розробити програму співпраці у питаннях науки й технологій.

   8.        Створити до 1 травня 2007 року організаційний комітет для проведення першої конференції "Роль інновацій в економіці міста Івано-Франківська".

   9.        Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови З.Федорук.



Міський голова                                                        Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.