Рішення виконавчого комітету  "Про матеріали управління архітектури і містобудування в..."  № 475 від 23.11.2006р. 
Документ №475 від 23.11.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про матеріали управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради
Рішення виконавчого комітету  №261 від 25.05.2007р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про акти державної комісії приймання в експлуатацію індивідуальних житлових будинків, реконструйованих квартир та присвоєння поштової адреси
Рішення виконавчого комітету  №296 від 12.06.2007р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про акти державної комісії приймання в експлуатацію індивідуальних житлових будинків, реконструйованих квартир та присвоєння поштової адреси
Рішення виконавчого комітету  №337 від 22.06.2007р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

27.11.2006



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 23.11.2006р.  № 475
м.Івано-Франківськ
 


Про матеріали управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради



Розглянувши матеріали управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради про дозволи на проектування і будівництво, добудову житлових і нежитлових приміщень, переобладнання житлових приміщень, внесення змін у попередні рішення, виконавчий комітет міської ради

вирішив:


1. Дозволити проведення проектно-пошукових робіт:

1.1. Підприємцю Леочку М. П. – для добудови банкетного залу до власного кафе “Черемош” на орендованій земельній ділянці на вул. Євгена Коновальця, 260А (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 27.10.2005 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.2. Товариству з обмеженою відповідальністю “Станіславська торгова компанія” та закритому акціонерному товариству “Прикарпатський меблевий комбінат” – для реконструкції існуючих виробничо-складських приміщень під цех з виготовлення сухого яєчного порошку на орендованій земельній ділянці на вул. Промисловій, 29 (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 09.04.2003 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.3. Співзабудівникам: товариству з обмеженою відповідальністю “Станіславська торгова компанія” та відкритому акціонерному товариству “Івано-Франківський м’ясокомбінат” – для будівництва бетонно-розчинного вузла на переданій у постійне користування земельній ділянці на вул. Симона Петлюри, 10, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.4. Приватному підприємству “Ростімекс” – для реконструкції з розширенням власної крамниці “Плюс” на власній земельній ділянці на вул. Тролейбусній, 1, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.5. Навчально-методичному центру культури і туризму Прикарпаття головного управління туризму і культури облдержадміністрації – для прибудови паливної до власних приміщень на вул. Незалежності, 12.


1.6. Підприємцю Белз М. Д. – для реконструкції власних складських приміщень для зберігання автозапчастин та автомобілів на орендованій земельній ділянці на вул. Надрічній, 46 (реєстрація договору купівлі-продажу № _ від 03.08.2001 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.7. Відокремленому підрозділу “Івано-Франківська дистанція сигналізації і зв’язку державного територіально-галузевого об’єднання “Львівська залізниця” – для прибудови приміщень виробничо-технічної бази до існуючої будівлі автогаража на переданій у постійне користування земельній ділянці на вул. Хриплинській, 15.


1.8. Підприємцю Малженському О. Б. – для будівництва підземної галереї для сполучення власних приміщень крамниці “Електрон” з майстернею сервісного обслуговування “Електронсервіс” на власній земельній ділянці на вул. Довгій, 47 (реєстраційний напис на правовстановлювальному документі договору купівлі-продажу крамниці “Електрон” - № _ від 27.01.2003 р.; дозвіл на будівництво майстерні сервісного обслуговування - рішення виконавчого комітету міської ради від 28.09.2006 р. № 376, пункт 5.16), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.9. Товариству з обмеженою відповідальністю “МЖК Експрес –24” – для реконструкції орендованих будівель військового містечка № 25 на вул. І. Макуха, 3 (договір оренди нерухомого військового майна № _ від 01.02.2005 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


2. Замовникам (розділ 1) проектно-пошукові роботи виконати в шестимісячний термін з дня прийняття даного рішення. Після закінчення цього терміну рішення виконавчого комітету міської ради (розділ 1) вважати таким, що втратило чинність. Угоди про участь у соціально-економічному розвитку міста укласти до отримання дозволу виконавчого комітету міської ради на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Зобов’язати замовників (розділ 1) до початку проведення будівельних робіт (переобладнання, реконструкції) оформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою, згідно з цільовим призначенням.


3. Дозволити проведення проектно-пошукових робіт (дозволити збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки):

3.1. Товариству з обмеженою відповідальністю “Прикарпаттябуд” – для будівництва багатоквартирного житлового будинку на вул. Гетьмана Мазепи, 141 –143, при умові знесення власних будинковолодінь № № 141, 143 на вул. Гетьмана Мазепи (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 06.10.2006 р.; № _ від 08.10.2006 р.; № _ від 23.08.2006 р.; № _ від 18.08.2006 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.2. Фурді Я. Б. – для здійснення добудови до власної крамниці промтоварів на вул. Бельведерській, 18 (реєстрація свідоцтва про право власності на крамницю № _ від 02.10.2002 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.3. Івано-Франківському приватному підприємству фірмі “Алан” – для будівництва багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення, поруч власного торгового павільйону “Холодок” на вул. Набережній ім. В. Стефаника, 6А, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.4. Товариству з обмеженою відповідальністю “Гільдія” – для будівництва багатоквартирного житлового комплексу з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення на вул. Галицькій, поруч будинків № № 128 – 130, при умові будівництва транспортної розв’язки вулиць Калуське шосе – Галицької та при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.5. Підприємцю Грісюку О. Ю. – для будівництва станції технічного обслуговування автомобілів на розі вулиць Романа Левицького – Набережної ім. В. Стефаника, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.6. Дочірньому підприємству “Прикарпаттяенергосервіс” відкритого акціонерного товариства “Прикарпаттяобленерго” – для реконструкції власних приміщень з добудовою на вул. О. Сорохтея, 41, під сервісний центр (реєстрація договору купівлі - продажу № _ від 20.07.2006 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.7. Приватному підприємству “Осма” – для будівництва багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення на вул. Гетьмана Мазепи, поруч будинку № 169, корпус 2, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.8. Підприємцю Гасимову Р. С.–О. – для будівництва багатоквартирного житлового будинку на вул. Желехівського, між будинками № № 5-9, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.9. Підприємцю Спетрук Я. С. – для реконструкції власної частини адміністративно-складських приміщень на вул. Гетьмана Сагайдачного, 48В, під пункт обслуговування автомобілів з прибудовою офісних приміщень (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 15.07.2006 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.10. Підприємцю Селюковій Т. В. – для будівництва крамниці промтоварів, з ательє та офісними приміщеннями, поруч крамниці “Цезар” на вул. Євгена Коновальця, 266, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.11. Приватному підприємству “Валенсія” – для будівництва закладу торгівлі з офісними приміщеннями на вул. В. Івасюка, поруч будинку № 54, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.12. Товариству з обмеженою відповідальністю “Івас–Континент” – для реконструкції власного торгового павільйону “Скорпіон” під крамницю продтоварів на вул. Галицькій, 99, (дозвіл на продовження розташування тимчасового закладу торгівлі – рішення виконавчого комітету міської ради від 24.01.2006 р. № 31), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.13. Підприємцю Лазарчуку Б. В. – для будівництва крамниці промпродтоварів, прибудованої до житлового будинку № 136Д на вул. Євгена Коновальця, при умові утеплення торцевої стіни існуючого будинку та при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.14. Підприємцю Белз М. Д. – реконструкцію існуючої зупинки громадського транспорту з добудовою торгового закладу на вул. Надрічній, поруч території КП “Житло”, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.15. Підприємцю Равлюк М. М. – для будівництва зупинки громадського транспорту з закладом торгівлі на вул. Василя Симоненка, поруч будинку № 26, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.16. Товариству з обмеженою відповідальністю фірмі “Добродій” – для будівництва зупинки громадського транспорту з закладом торгівлі на вул. Симона Петлюри, поруч будинку № 1, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.17. Відкритому акціонерному товариству “Івано-Франківський птахокомбінат” – для будівництва комплексу багатоквартирних житлових будинків з об’єктами торгового та соціально-побутового призначення на власній земельній ділянці на вул. Комунальній, 3, при умові винесення з цієї території власних виробничих приміщень, переоформлення, через міське управління земельних ресурсів, зміни цільового призначення земельної ділянки та при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.18. Івано-Франківському відділенню національного Олімпійського комітету України – для спорудження футбольного поля з спортивними майданчиками на вул. Пасічній, в районі озера.


3.19. Комунальному підприємству “Івано-Франківськводоекотехпром” – для розширення резервуарного господарства в районі “Пасічна” на Калуському шосе.


4. Замовникам (розділ 3) проектно-пошукові роботи виконати в шестимісячний термін з дня прийняття даного рішення. Після закінчення цього терміну рішення виконавчого комітету міської ради (розділ 3) вважати таким, що втратило чинність. Угоди про участь у соціально-економічному розвитку міста укласти до отримання дозволу виконавчого комітету міської ради на будівництво (реконструкцію, переобладнання).


5. Дозволити:

5.1. Товариству з обмеженою відповідальністю “Івано-Франківськміськбуд” – будівництво групи 9-поверхових житлових будинків (загальна житлова площа – 6776,48 м2) з приміщеннями громадського призначення на орендованій земельній ділянці на вул. Незалежності, 146 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 16.08.2005 р. № 283, пункт 3.13). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.2. Підприємцю Мехно Л. Р. – будівництво першої черги 6-поверхового багатоквартирного житлового будинку (житлова площа квартир – 1233,84 м2) на власній земельній ділянці на вул. В. Манюха, 9 – 11 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 22.12.2005 р. № 496, пункт 11.2). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста. Зобов’язати підприємця Мехно Л. Р. до початку будівництва знести власні будинковолодіння № № 9, 11 на вул. В. Манюха.


5.3. Підприємцю Климу Т. П. – прибудову ганку загальною площею – 12,17 м2 до ресторану “Славутич” у дворі будинку № 19 на вул. Галицькій (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 16.08.2005 р. № 283, пункт 3.14). Прибудову здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.4. Товариству з обмеженою відповідальністю “ТрансКомСервіс” – будівництво 6-поверхового багатоквартирного житлового будинку-вставки (загальна житлова площа – 982,9 м2) з приміщеннями громадського призначення (загальна площа громадських приміщень – 164,2 м2) на орендованій земельній ділянці на вул. Гаркуші, 19 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 22.09.2004 р. № 365, пункт 3.1). Зобов’язати ТзОВ “ТрансКомСервіс” до початку будівництва знести знятий з балансу існуючий будинок № 19 на вул. Гаркуші. Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.5. Приватному підприємству “Західукрбуд” – реконструкцію горища над власними приміщеннями будинку на вул. Ленкавського, 20, під офісні приміщення загальною площею – 157,6 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 11.03.2005 р. № 76, пункт 1.2). Реконструкцію здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.6. Івано-Франківському державному медичному університету – будівництво 9-поверхового багатоквартирного житлового будинку (житлова площа квартир – 7698,96 м2) на орендованій земельній ділянці на вул. Юліана Целевича, поруч будинку № 36А (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 14.12.2004 р. № 457, пункт 3.16). Будівництво здійснювати на умовах пайової участі у розробці плану детального планування (ПДП) мікрорайону в межах вулиць Галицької – Юліана Целевича – Хіміків.


5.7. Українській гімназії № 1 – будівництво господарського блоку на території гімназії на вул. Калуське шосе, 1 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 01.06.2006 р. № 173, пункт 1.5).


5.8. Товариству з обмеженою відповідальністю “Віваком” – реконструкцію викуплених нежитлових приміщень на вул. Незалежності, 20, під кафе-крамницю “Реприза” загальною площею – 206,9 м2 з долученням простору деформаційного шову між будинками № № 20 – 30 на вул. Незалежності (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 22.09.2005 р. № 32, пункт 1.5). Реконструкцію здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.9. Підприємцю Кравчишину П. П. та співвласникам: Кравчишин М. С., Кравчишин К. П., Кравчишин І. П. – переобладнання власного підвального приміщення на вул. Грюнвальдській, 2/_, під офісні приміщення загальною площею – 37,15 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 01.06.2006 р. № 173, пункт 1.3). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.10. Підприємцю Кизимишин І. М. – переобладнання орендованих підвальних приміщень на вул. Незалежності, 16, під офісні приміщення загальною площею – 262,9 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 18.07.2006 р. № 250, пункт 9.2). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста та влаштування входу в підвальні приміщення з внутрішньої сторони двору.


5.11. Приватному підприємству “Захід експрес” – будівництво амбулаторії сімейного лікаря (загальна площа амбулаторії – 49,8 м2) з житловими приміщеннями (загальна площа житлових приміщень – 208,6 м2) на орендованій земельній ділянці на вул. Опільського, поруч будинку № 15 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 22.06.2004 р. № 221, пункт 3.3). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.12. Приватному виробничо-комерційному підприємству “Максім і К” – реконструкцію зупинки громадського транспорту з закладом торгівлі на вул. Флотській, поруч території ІФДТУ “Нафти і газу” (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 20.04.2004 р. № 131, пункт 1.10). Реконструкцію здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.13. Підприємцю Герушинській Н. М. – переобладнання орендованих нежитлових приміщень на вул. О. Кисілевської, 40, під кафетерій (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 22.09.2004 р. № 365, пункт 1.7). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.14. Підприємцю Романіву Л. М. – переобладнання власної частини перукарні на вул. Шашкевича, 2, під кафе-бар загальною площею - 136,8 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 21.06.2005 р. № 189, пункт 11.4; протокол міжвідомчої комісії від 08.06.2005 р. № 213). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.15. Приватному підприємству “Валентина” – прибудову ганку загальною площею – 7,45 м2 до власних нежитлових приміщень у дворі будинку № 15 на вул. Галицькій (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 19.09.2000 р. № 400, пункт 15.1; протокол міжвідомчої комісії від 12.09.2000 р. № 168). Прибудову здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.16. Шмаруку І. О. – переобладнання власних квартир № _ та № _ на вул. Ясінських, 2, під крамницю продтоварів з кафетерієм загальною площею - 69,48 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 11.03.2005 р. № 76, пункт 13.8; протокол міжвідомчої комісії від 01.02.2004 р. № 210). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.17. Турію В. Й., Турій Г. І., Турію Р. В., Солонині Л. В., Солонині І. І., Солонині В. І. – роз’єднання 4-кімнатної квартири № _ на вул. Будівельників, 27, на дві окремі квартири - однокімнатну та двохкімнатну (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 18.07.2006 р. № 250, пункт 17.14; протокол міжвідомчої комісії від 05.07.2006 р. № 04). Роз’єднаним квартирам присвоїти адресні номери: однокімнатній - № _; двохкімнатній - № _.


5.18. Едігарову І. К. – переобладнання горища над власною квартирою № _ на вул. Василіянок, 8А, під житлові приміщення, з долученням їх до існуючої квартири № _ (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 28.09.2006 р. № 376, пункт 15.6; протокол міжвідомчої комісії від 10.08.2006 р. № 05). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.19. Гаркот Н. І. – переобладнання власної квартири № _ на вул. Івана Франка, 25А, під офісні приміщення, загальною площею – 95,7 м2 (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 12.10.2006 р.; протокол міжвідомчої комісії від 19.10.2006 р. № 07). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.20. Пентяковій Л. Д. – переобладнання власних квартир № № _, _ на вул. Вірменській, 3, під виставково-торговий заклад сувенірів, загальною площею – 74,4 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 24.07.2003 р. № 320, пункт 10.6; від 22.10.2002 р. № 420, пункт 11.4; протокол міжвідомчої комісії від 08.07.2003 р. № 197; від 04.10.2002 р. № 188). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.21. Дутчаку В. З. – перепланування власної квартири № _ на Південному бульварі, 33 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 18.07.2006 р. № 250, пункт 17.23; протокол міжвідомчої комісії від 05.07.2006 р. № 04). Перепланування здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.22. Приймаку М. Я. – реконструкцію власної квартири № _ на вул. Гетьмана Мазепи, 179 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 18.07.2006 р. № 250, пункт 17.22; протокол міжвідомчої комісії від 05.07.2006 р. № 04). Реконструкцію здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.23. Підприємцю Попадинцю В. Р. – переобладнання власних квартир № _ та № _ на вул. Залізничній, 31, під кафетерій загальною площею - 105,9 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 18.07.2006 р. № 250, пункт 11.2; протокол міжвідомчої комісії від 07.03.2006 р. № 03). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.24. Загірняку М. О. – переобладнання частини горища над квартирою № _ на вул. Вагилевича, 3, під житлові приміщення з долученням їх до квартири № _, на підставі набуття права власності на нерухоме майно № _ від 08.08.2006 р. (дозвіл на проектно-пошукові роботи Маржевській М. В. – рішення виконавчого комітету міської ради від 14.12.2004 р. № 457, пункт 15.13; протокол міжвідомчої комісії від 17.11.2004 р. № 209). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.25. Михайлюку М. Я. – переобладнання власної квартири № _ на вул. Гетьмана Мазепи, 89, під аптеку, загальною площею – 39,47 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 28.09.2006 р. № 376, пункт 15.35; протокол міжвідомчої комісії від 07.09.2006 р. № 06). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.26. Підприємцю Матіїв Н. В. – переобладнання власних нежитлових приміщень на вул. Вовчинецькій, 198, під крамницю промпродтоварів загальною площею – 37,8 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 14.03.2006 р. № 136, пункт 15.11; протокол міжвідомчої комісії від 07.03.2006 р. № 03). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.27. Підприємцю Скулінцю В. Т. – влаштування в’їзних та виїзних шляхів, технологічних стоянок вантажних автомобілів та будівництво другої черги станції технічного обслуговування автомобілів на орендованій земельній ділянці на Калуському шосе, 9А (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 21.11.2002 р. № 478, пункт 1.23). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.28. Журавльову С. О. – для переобладнання горища над власною квартирою № _ на вул. Робітничій, 7, під житлові приміщення з долученням їх до квартири № _ (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 28.09.2006 р. № 376; протокол міжвідомчої комісії від 10.08.2006 р. № 05). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.29. Вовчуку В. П., Вовчук Д. Д., Вовчуку І. В., Вовчук О. В. – переобладнання кімнат № № _, _ в гуртожитку на вул. Євгена Коновальця, 99, під ізольовану 2-кімнатну квартиру (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 14.03.2006 р. № 136, пункт 15.21; протокол міжвідомчої комісії від 07.03.2006 р. № 03). Переобладнаній квартирі присвоїти адресний № _.


5.30. Сергієнку Є. І., Сергієнко Т. О. – переобладнання горища над власною квартирою № _ на вул. Січових Стрільців, 19, під житлові приміщення з долученням їх до квартири № _ (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 22.09.2004 р. № 365, пункт 12.9; протокол міжвідомчої комісії від 14.09.2004 р. № 208). Переобладнання здійснювати на умовах опорядження фасаду та капітального ремонту даху будинку № 19 на вул. Січових Стрільців.


6. Зобов’язати замовників /забудівників/ (розділ 5) до початку робіт виготовити і погодити у встановленому порядку проектно-кошторисну документацію на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Приступати до початку будівництва (реконструкції, переобладнання) після отримання в міській інспекції Держархбудконтролю дозволу на виконання будівельних робіт. Міській інспекції Держархбудконтролю видавати дозвіл на виконання будівельних робіт після представлення замовником (забудівником) /розділ 5/ угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста. Будівництво здійснювати у терміни, визначені проектами організації робіт.


7. Дозволити індивідуальне житлове будівництво:

7.1. Карпюку Р. О. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул. Рівній, 17 (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 21.08.2006 р.).


7.2. Кульбабі А. М. – завершити незавершений будівництвом індивідуальний житловий будинок на власній земельній ділянці на вул. Лучній, 23 (договір дарування домоволодіння та земельної ділянки ВСР № _ від 29.04.2006 р.).


7.3. Беззуб’яку О. Р. – будівництво гаража на власній земельній ділянці на вул. Уляни Кравченко, 23 (договір дарування від 17.12.1963 р.).


7.4. Чорнолізському А. І. – будівництво гаража на власній земельній ділянці на вул. Кондукторській, 47/_ (реєстраційний напис на правовстановлювальному документі № _ від 13.01.2000 р.).


7.5. Пашулі М. Д. – реконструкцію власного житлового будинку з добудовою житлових і допоміжних приміщень на власній земельній ділянці на вул. Княгинин, 13 (реєстровий напис на документі про право особистої власності № _ від 05.02.1986 р.).


7.6. Дроздовському Ю. Б. – реконструкцію власного житлового будинку з добудовою та надбудовою житлових приміщень на власній земельній ділянці на вул. Сірика, 11 (реєстровий напис на документі про право особистої власності № _ від 25.01.1993 р.; № _ від 10.03.1999 р.).


7.7. Тимчишин М. М. – реконструкцію з розширенням літньої кухні під житловий будинок на власній земельній ділянці на вул. Челюскінців, 43В (реєстровий напис на документі про право особистої власності № _ від 11.06.1985 р.).


7.8. Крумшину М. Є. – реконструкцію літньої кухні з прибудовою допоміжних приміщень на власній земельній ділянці на вул. Косівській, 16 (реєстровий напис на документі про право особистої власності № _ від 21.12.1981 р.).


7.9. Журавінському Б. П. – реконструкцію житлового будинку з прибудовою житлових і допоміжних приміщень та надбудовою другого поверху на власній земельній ділянці на вул. Полковника Грома, 11 (реєстровий напис на документі про право особистої власності № _ від 24.12.1974 р.).


7.10. Савич С. О. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул. Карпатській, 13.


7.11. Лесюк Х. Б. – реконструкцію власного житлового будинку з прибудовою та надбудовою мансардного поверху на власній земельній ділянці на вул. Сірика, 9А (реєстраційний напис на правовстановлювальному документі № _ від 03.08.2001 р.).


7.12. Куриляк Л. Д. – реконструкцію власної частини житлового будинку з надбудовою другого поверху на власній земельній ділянці на вул. Полковника Андрусяка, 19 (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 13.03.2003 р.).


7.13. Включити співзабудівником Глущака І. А. – на реконструкцію квартири № _ з добудовою та будівництво господарського приміщення, літньої кухні і гаража, яке здійснює Глущак Б. І. на власній земельній ділянці на вул. Черемшини, 7 (дозвіл на реконструкцію Глущак Б. І. – рішення виконавчого комітету міської ради від 22.09.2005 р. № 322).


7.14. Дамаскіній В. В. – будівництво індивідуального житлового будинку на орендованій земельній ділянці на вул. Горбачевського, 38.


8. Зобов’язати замовників /забудівників/ (розділ 7) до початку робіт виготовити і погодити у встановленому порядку проектну документацію на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Приступати до будівництва (реконструкції, переобладнання) після отримання в міській інспекції Держархбудконтролю дозволу на виконання будівельних робіт. За будівництво без отримання дозволу, затвердженої та погодженої у встановленому порядку проектної документації, або з порушенням будівельних норм і правил наступає цивільно-правова відповідальність, передбачена ст. 376 Цивільного Кодексу України.


9. Передати функції «Замовника»:

9.1. Товариству з обмеженою відповідальністю “ТрансКомСервіс плюс” на будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення на орендованій земельній ділянці на вул. Гаркуші, 21, від ТзОВ “Меркурій холдинг груп”, на підставі їх звернень (дозвіл на проектно-пошукові роботи ТзОВ “Меркурій холдинг груп” – рішення виконавчого комітету міської ради від 01.06.2006 р. № 173, пункт 3.7), при умові знесення власного житлового будинку № 21 на вул. Гаркуші (реєстрація права власності на нерухоме майно ТзОВ “Меркурій холдинг груп” № _ від 28.10.2005 р.), укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста та при умові переоформлення, через міське управління земельних ресурсів, права на користування земельною ділянкою.


9.2. Товариству з обмеженою відповідальністю “ТрансКомСервіс плюс” на проведення проектно-пошукових робіт (дозвіл на збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) – для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення на вул. Гаркуші, 23, 27, від ТзОВ “ТрансКомСервіс”, на підставі їх звернень (дозвіл на проектно-пошукові роботи ТзОВ “ТрансКомСервіс” – рішення виконавчого комітету міської ради від 01.06.2006 р. № 173, пункт 3.8; від 18.07.2006 р. № 250, пункт 3.5), при умові знесення існуючих будинків № № 23, 27 на вул. Гаркуші, з відселенням їх мешканців та при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


10. Зобов’язати замовників /забудівників/ (розділ 9) до початку проведення будівельних робіт переоформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою. Дане рішення набуває чинності після державної реєстрації договору оренди землі (державного акту на право приватної власності на землю).


11. Внести зміни:

11.1. Пункт 3.12 рішення виконавчого комітету міської ради від 28.09.2006 р. № 376 про дозвіл на проведення проектно-пошукових робіт (дозвіл на збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) управлінню служби безпеки України в Івано-Франківській області – для будівництва багатоквартирного житлового будинку з торгово-офісними приміщеннями на місці власних нежитлових приміщень на вул. В. Чорновола, 67, 69, на підставі повторного звернення, викласти в редакції:

“Дозволити проведення проектно-пошукових робіт (дозволити збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) управлінню служби безпеки України в Івано-Франківській області – для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення на вул. В. Чорновола, 67, 69 (реєстрація свідоцтва про право власності на будинок № 67 – від 29.11.2001 р. № _; на будинок № 69 – від 29.11.2001 р. № _), при умові знесення існуючих будинків № № 67, 69 на вул. В.Чорновола”.


11.2. Пункт 3.17 рішення виконавчого комітету міської ради від 19.10.2004 р. № 418 про дозвіл на проведення проектно-пошукових робіт (дозвіл на збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) підприємцю Перегінцю Л. В. – для будівництва будинку-вставки з офісними приміщеннями на вул. Галицькій, 11, та переобладнання викуплених підвальних приміщень цього будинку під кафе-бар, на підставі повторного звернення, викласти в редакції:

“Дозволити проведення проектно-пошукових робіт (дозволити збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) Перегінцю Л. В. – для будівництва будинку-вставки з офісними приміщеннями на вул. Галицькій, 11, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста”.


11.3. Пункт 1.4 рішення виконавчого комітету міської ради від 17.08.2006 р. № 283 про дозвіл на проведення проектно-пошукових робіт підприємцю Чуприні М. М. – для реконструкції власних нежитлових приміщень на вул. Гетьмана Мазепи, 66, під офісні приміщення на підставі повторного звернення, викласти в редакції:

“Дозволити проведення проектно-пошукових робіт (дозволити збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) підприємцю Чуприні М. М. – для реконструкції власних нежитлових приміщень з добудовою на вул. Гетьмана Мазепи, 66, під офісні приміщення (реєстрація договору купівлі-продажу нежитлових приміщень № _ від 08.05.2002 р.). при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста”.


11.4. Пункт 5.5 рішення виконавчого комітету міської ради від 14.03.2006 р. № 136 про дозвіл закритому акціонерному товариству “Прикарпатжитлобуд” на будівництво двох 8-квартирних житлових будинків та 3-квартирного житлового будинку на орендованій земельній ділянці на вул. Медичній, на підставі повторного звернення, викласти в редакції:

“Дозволити закритому акціонерному товариству “Прикарпатжитлобуд” – будівництво двох 5-ти поверхових 20-квартирних житлових будинків (загальна житлова площа – 1644,0 м2) та 5-ти поверхового 5-квартирного житлового будинку (загальна житлова площа – 414,9 м2) з прибудованими приміщеннями громадського призначення (загальна площа громадських приміщень – 179,91 м2) на орендованій земельній ділянці на вул. Медичній (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 23.09.2003 р. № 411 пункт 1.3; від 21.07.2004 р. № 310, пункт 3.8). Будівництво здійснювати на умовах будівництва під’їзної дороги до житлової забудови, комплексного благоустрою прилеглої території та укріплення берегової лінії р. Бистриці–Надвірнянської”.


11.5. Пункт 15.34 рішення виконавчого комітету міської ради від 28.09.2006 р. № 376 про дозвіл на проведення проектно-пошукових робіт згідно з висновками міжвідомчої комісії (протокол міжвідомчої комісії від 07.09.2006 р. № 06) Стасюк З. Н. – для переобладнання власної квартири № _ на вул. Галицькій, 47, під крамницю промтоварів, на підставі повторного звернення, викласти в редакції:

“Дозволити проведення проектно-пошукових робіт згідно з висновками міжвідомчої комісії (протокол міжвідомчої комісії від 07.09.2006 р. № 06) Стасюк І. І. – для переобладнання власної квартири № _ на вул. Галицькій, 47, під крамницю промтоварів (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 26.05.2005 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста”.


12. Замовникам (розділ 11) проектно-пошукові роботи виконати в шестимісячний термін. Після закінчення цього терміну рішення виконавчого комітету міської ради (розділ 11) вважати таким, що втратило чинність. Угоди про участь у соціально-економічному розвитку міста укласти до отримання дозволу виконавчого комітету міської ради на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Зобов’язати замовників (розділ 11) до початку проведення будівельних робіт (переобладнання, реконструкції) оформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою (зміну цільового призначення земельної ділянки).


13. Продовжити до 23.05.2007 р.:

13.1. Термін дії пункту 3.12 рішення виконавчого комітету міської ради від 14.03.2006 р № 136 про дозвіл на проведення проектно-пошукових робіт товариству з обмеженою відповідальністю “ЛММ Сервіс” – для будівництва другої черги багатоквартирного житлового будинку (№ 35 по генплану) в мікрорайоні “Каскад” на вул. Василя Стуса (дозвіл на будівництво першої черги – рішення виконавчого комітету міської ради від 27.04.2005 р. № 131, пункт 5.15), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


13.2. Термін дії пункту 1.12 рішення виконавчого комітету міської ради від 11.03.2005 р. № 76 про дозвіл на проведення проектно-пошукових робіт відкритому акціонерному товариству “Житлобуд” – для реконструкції дахового простору під житлові приміщення незавершеного будівництвом житлового будинку в мікрорайоні “Каскад” (перший пусковий комплекс будинку № 4 по генплану), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


13.3. Термін дії пункту 11.8 рішення виконавчого комітету міської ради від 24.11.2005 р. № 422 про дозвіл на проведення проектно-пошукових робіт (дозвіл на збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) товариству з обмеженою відповідальністю “Будівельна компанія “Приватбуд” – для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями банківсько-офісного центру на вул. В. Чорновола, 114 –120, при умові знесення існуючих будинків № № 114, 116, 120 на вул. В. Чорновола, з відселенням їх мешканців та при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


14. Дозволити встановити тимчасово, до 17.11.2008 р., збірно-розбірний металевий гараж Грабовецькому П. П., інваліду першої групи, ліквідатору наслідків аварії на ЧАЕС – для зберігання власного автомобіля поруч будинку № 45 на вул. Василя Стуса. Зобов’язати Грабовецького П. П. у трьохмісячний термін оформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою.


15. Дозволити проведення проектно-пошукових робіт згідно з висновками міжвідомчої комісії (протокол міжвідомчої комісії від 19.10.2006 р. № 07):

15.1. Підприємцю Трякіній О. Є. – для об’єднання власної квартири № _ та власних нежитлових приміщень на вул. Галицькій, 28, з переобладнанням цих приміщень під офіс (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 25.09.2006р.; № _ від 07.12.2004р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.2. Підприємцю Гупалюк А. В. – для переобладнання власної квартири № _ на вул. Леся Курбаса, 9, під дизайн-студію, з добудовою та влаштуванням окремого входу зі сторони двору (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 09.07.2003р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.3. Підприємцю Косар М. В., Дублянику А. М. – для об’єднання власної крамниці промтоварів та власної квартири № _ на вул. Незалежності, 36, з переобладнанням цих приміщень під офіс (реєстрація права власності на нерухоме майно на крамницю № _ від 11.04.2005 р.; реєстрація договору купівлі-продажу на квартиру № _ від 04.10.2006 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.4. Ідаку Б. В. – для добудови до власного підвального приміщення на вул. Гетьмана Мазепи, 17Б, з влаштуванням окремого входу (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 29.08.2006р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.5. Семак Н. М., Семаку О. І. – для прибудови житлової кімнати до квартири № _ на вул. Гетьмана Мазепи, 17Б (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 01.07.2003р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.6. Ящишину О. Ю. – для прибудови житлової кімнати до власної квартири № _ на вул. Гетьмана Мазепи, 17Б, з надбудовою мансардного поверху в межах цієї квартири, та долученням цих приміщень до квартири № _ (реєстраційний напис на правовстановлювальному документі № _ від 14.09.2000 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.7. Процюк М. І., Процюк І. В., Процюк Г. В. – для переобладнання власної квартири № _ на вул. О. Сорохтея, 32, під перукарню (реєстрація свідоцтва на право власності на житло № _ від 21.12.1999р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.8. Дорош Г. К., Дорошу А. П., Дорошу С. А., Дорошу І. А. – для добудови тамбура до власної квартири № _ на вул. Євгена Коновальця, 16 (реєстрація свідоцтва на право власності на житло № _ від 16.05.2000 р.).


15.9. Феліповичу Р. Р. – для переобладнання власного підвального приміщення на вул. Вовчинецькій, 215А, під крамницю продтоварів (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 17.07.2006р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.10. Кочкодану О. Б. – для переобладнання власної квартири № _ на вул. Новгородській, 55, під офіс (реєстраційний напис на правовстановлювальному документі № _ від 23.07.2002 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.11. Кузенку М. В., Кузенко У. Ф., Кузенко М. М., Кузенко К. М. – для добудови лоджії до власної квартири № _ на вул. О. Довженка, 20 (реєстраційний напис на документі про право особистої власності № _ від 02.12.1996 р).


15.12. Безтільній Г. В. – для добудови лоджії до власної квартири № _ на вул. О. Довженка, 20 (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 10.10.2006 р.).


15.13. Романюк П. П., Романюк Н. Ю., Романюк Л. Ю. – для добудови до власної квартири № _ на вул. О. Довженка, 20, з метою розширення кухні та житлової кімнати (реєстраційний напис на документі про право особистої власності № _ від 18.11.1996 р.).


15.14. Лосю М. М., Лось І. М., Лось У. М., Лось С. М. – для добудови до власної квартири № _ на вул. О. Довженка, 20, з метою розширення кухні та житлової кімнати (реєстраційний напис на документі про право особистої власності № _ від 31.07.1998 р.).


15.15. Гачу В. П. – переобладнання власної квартири № _ на вул. Івана Франка, 25А, під офіс (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 14.09.2006р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.16. Дорошу А. П. – для внутрішнього перепланування власної квартири № _ на вул. Шашкевича, 5, (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 25.01.2006 р.).


15.17. Князюку Р. М., Князюку М. І. – для прибудови житлових приміщень до власної квартири № _ на вул. Республіканській, 19 (реєстрація свідоцтва про право власності на житло № _ від 18.06.1996 р.).


15.18. Уруській О. Є., Уруській С. І., Уруській У. І. – для прибудови житлових приміщень до власної квартири № _ на вул. Республіканській, 19 (реєстрація свідоцтва про право власності на житло № _ від 23.01.1997 р.).


15.19. Данильцю І. М. – для переобладнання власної квартири № _ на вул. Івана Франка, 25А, під офіс (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 06.09.2006 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.20. Сторощук Г. В., Сторощуку М. С., Сторощуку Н. М., Сторощук В. М., Сторощук І. М., Сторощуку С. М. – для переобладнання холу загального користування та житлових кімнат № № _, _ в гуртожитку на вул. Пасічній, 14, під ізольовану квартиру (ордер на житлову площу в гуртожитку № _ серія Б від 21.03.2002 р.).


15.21. Карабіну З. Є., Карабін Н. Д., Карабін І. З. – для долучення частини загального холу до власної квартири № _ на вул. Парковій, 8 (свідоцтво на право власності на житло від 06.08.2002 р.).


15.22. Беркію В. І., Беркій Л. В. – для добудови лоджії до власної квартири № _ на вул. Набережній ім. В. Стефаника, 12, в межах існуючого балкону другого поверху (реєстрація свідоцтва про право власності на житло № _ від 06.06.1997р.).


15.23. Пилип’юку М. М., Пилип’юк М. М., Пилип’юк О. М. – для переобладнання кімнат в гуртожитку на вул. Тисменицькій, 240, під ізольовану 3-кімнатну квартиру.


15.24. Перун І. З. – для переобладнання власної квартири № _ на вул. Військових ветеранів, 6, під торгово-офісні приміщення, з влаштуванням входу за рахунок внутрішнього простору без використання площі тротуару (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 09.10.2006 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


(протокол міжвідомчої комісії від 10.08.2006 р. № 05):


15.25. Федіву Р. М. – для переобладнання власної квартири № _ на вул. Гетьмана Мазепи, 40, під крамницю “Оптика” (реєстрація договору купівлі-продажу квартири № _ від 28.02.2006 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


16. Замовникам (розділ 15) проектно-пошукові роботи виконати в шестимісячний термін. Після закінчення цього терміну рішення виконавчого комітету міської ради (розділ 15) вважати таким, що втратило чинність. Угоди про участь у соціально-економічному розвитку міста укласти до отримання дозволу виконавчого комітету міської ради на початок проведення будівельних робіт (реконструкцію, переобладнання). Зобов’язати замовників (розділ 15), які здійснюють переобладнання житлових приміщень в нежитлові, або здійснюють добудови до початку переобладнання чи добудови оформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою.


17. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради В. Швадчака.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.