Рішення виконавчого комітету  "Про схвалення та внесення на розгляд сесії міської ради..."  № 478 від 23.11.2006р. 
Документ №478 від 23.11.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

27.11.2006



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 23.11.2006р.  № 478
м.Івано-Франківськ
 


Про схвалення та внесення на розгляд сесії міської ради проекту рішення „Про порядок визначення вартості земельних ділянок при їх відчуженні із комунальної власності”



З метою врегулювання порядку визначення ціни продажу земельних ділянок при їх оплатному відчуженні із комунальної власності та відповідно до ч.8 ст. 128 Земельного кодексу України, закону України „Про оцінку земель”, враховуючи рівень цін, що склався на ринку нерухомості та землі, з метою захисту прав територіальної громади, регулювання та розвитку ринку землі на території Івано-Франківської міської ради, керуючись Конституцією України, ст.ст.26, 33, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” , виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Схвалити та внести на розгляд сесії міської ради проект рішення „Про порядок визначення вартості земельних ділянок при їх відчуженні із комунальної власності” (додається).


2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради В. Швадчака.



Міський голова                                                        Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.