Рішення виконавчого комітету  "Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проек..."  № 480 від 23.11.2006р. 
Документ №480 від 23.11.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

27.11.2006



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 23.11.2006р.  № 480
м.Івано-Франківськ
 


Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення „Про затвердження переліку земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу під забудову на конкурентних засадах (на умовах аукціону) на території Івано-Франківської міської ради”



З метою забезпечення гарантій та прав юридичних та фізичних осіб, суб’єктів підприємницької діяльності на набуття права власності на землю та захисту прав територіальної громади з регулювання та розвитку ринку землі, керуючись ст.ст. 127, 128, 134, 135, 136, 137, 138, 139 Земельного Кодексу України, ст.ст. 26,33, Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, рішенням сесії ХV сесії третього демократичного скликання від 09.11.2000 р. „Про затвердження положення про порядок продажу на конкурентних засадах земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які є комунальною власністю територіальної громади м. Івано-Франківська, для здійснення підприємницької діяльності”, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


  1. Схвалити та внести на розгляд сесії міської ради проект рішення „Про затвердження переліку земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу під забудову на конкурентних засадах (на умовах аукціону) на території Івано-Франківської міської ради”, згідно з додатком (додається).


  1. Доручити:

2.1. Відділу землеустрою здійснити підготовку земельних ділянок для продажу на конкурентних засадах (на умовах аукціону) в установленому порядку.

2.2. Міському управлінню земельних ресурсів оформити акт встановлення меж земельних ділянок відповідно до чинного законодавства.

2.3. Управлінню архітектури та містобудування здійснити перенесення меж земельних ділянок та встановлення межових знаків.


  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради В. Швадчака.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.