Рішення виконавчого комітету  "Про комплексну програму профілактики злочинності в міст..."  № 501 від 20.12.2006р. 
Документ №501 від 20.12.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

24.12.2006



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 20.12.2006р.  № 501
м.Івано-Франківськ
 


Про комплексну програму профілактики злочинності в місті на 2007 рік



       З метою дальшого зміцнення законності та правопорядку в місті, керуючись п.2 ст.52 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

в и р і ш и л а :


        1. Затвердити комплексну програму профілактики злочинності в місті на 2007 рік (додаток 1).      2. Фінансовому управлінню виконкому міської ради (Г.Тимків) забезпечити фінансування заходів програми згідно затвердженого обсягу видатків на 2007 рік  та внести відповідні зміни до кодів  функціональної класифікації видатків. Фінансування заходів та внесення змін провести  згідно з додатком 2.

       3. Начальникам міського відділу УМВС в області, Івано-Франківського міського управління ГУ МНС України, громадського формування з охорони громадського порядку міста Івано-Франківська “Штаб”, керівнику підприємства по охороні власності міської громади в місячний термін, з часу прийняття програми, укласти угоду з виконкомом міської ради на виконання заходів комплексної програми профілактики злочинності в місті на 2007 рік.

       4. Контроль за виконанням рішення покласти на секретаря міської ради В.Бойчука і голову постійної депутатської комісії з питань захисту прав людини, законності та правопорядку Б.Чупірчука.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.