Розпорядження міського голови  "Про проведення спартакіади серед департаментів, відділі..."  № 167-р від 15.04.2015р. 
Документ №167-р від 15.04.2015р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

19.04.2015



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 15.04.2015р.  № 167-р
 


Про проведення спартакіади серед департаментів, відділів, управлінь виконавчого комітету та депутатів Івано-Франківської міської ради


Згідно календаря спортивно-масових заходів комітету фізичної культури і спорту виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради на 2015 р., положення про проведення спартакіади та Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

1. Комітету фізичної культури і спорту виконавчого комітету міської ради (В.Матешко) організувати проведення 25 квітня 2015 року в спорткомплексі КП «Муніципальний фізкультурно-оздоровчий центр» спартакіаду серед департаментів, відділів, управлінь виконавчого комітету та депутатів міської ради.

2. Директору КП «Муніципальний фізкультурно-оздоровчий центр» І.Гергелюку до 20.04.2015 року підготувати спортивну базу для проведення заходу.

3. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (Г.Яцків) виділити кошти з міського бюджету на проведення спартакіади серед департаментів, відділів, управлінь виконавчого комітету та депутатів міської ради, передбачених на спортивно-масові заходи комітету фізичної культури і спорту виконавчого комітету міської ради (додаток).

4. Головному лікарю центральної міської клінічної лікарні Т.Масляку забезпечити двох медичних працівників 25.04.2015 року з 11.00 год. для обслуговування змагань.

5. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця – голову комітету фізичної культури і спорту В.Матешка.

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови М.Вереса.



Міський голова                                                        Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.