Рішення виконавчого комітету  "Про порядок обліку коштів, які поступають від учасників..."  № 161 від 03.04.2007р. 
Документ №161 від 03.04.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

07.04.2007



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 03.04.2007р.  № 161
м.Івано-Франківськ
 


Про порядок обліку коштів, які поступають від учасників аукціону з продажу земельних ділянок в якості гарантованих внесків (застави) та реєстраційних внесків


З метою ведення належного обліку за коштами, які поступають від учасників аукціону з продажу земельних ділянок в якості гарантованих внесків (застави) та реєстарційних внесків відповідно до «Положення про проведення аукціонів з продажу земельних ділянок, що належать до комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська», затвердженого рішенням XXIII сесії міської ради від 15.03.2007 р., виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради

вирішив:


1. Встановити, що покупці земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які продаються за рішенням міської ради, сплачують на окремі казначейські рахунки Фонду комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська кошти, передбачені «Положенням про проведення аукціонів з продажу земельних ділянок, що належать до комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська», затвердженого рішенням XXIII сесії міської ради від 15.03.2007 р., в якості гарантованого внеску (застави) та реєстраційного внеску.

2. Фонду комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська:

2.1.Відкрити окремі казначейські рахунки для отримання коштів, які поступають від учасників аукціону з продажу земельних ділянок в якості гарантійного внеску (застави) та реєстраційного внеску.

2.2.        Кошти, внесені переможцем аукціону з продажу земельних ділянок в якості гарантійного внеску (застави), перераховуються до міського бюджету, для решти учасників аукціону, що не стали переможцями аукціону, повертаються на їхні рахунки.

Зазначені кошти перераховуються Фондом комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська на відповідні рахунки протягом З календарних днів з дня отримання відповідного листа від організатора аукціону.

2.3.        Кошти, внесені учасниками аукціону з продажу земельних ділянок в якості реєстраційного внеску, зберігаються на відповідному рахунку Фондом комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська та перераховуються згідно з дозволу міського голови чи його першого заступника.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Володимира Швадчака.



Міський голова                                                                         Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.