Рішення виконавчого комітету  "Про внесення на розгляд сесії міської ради проекту ріше..."  № 494 від 29.09.2009р. 
Документ №494 від 29.09.2009р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

03.10.2009



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 29.09.2009р.  № 494
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення на розгляд сесії міської ради проекту рішення „Про укладення договорів на сервітутне користування реальною (ідеальною) часткою прибудинкової території”


Розглянувши звернення суб’єктів підприємницької діяльності, громадян щодо оформлення права користування частиною прибудинкової території, керуючись рішенням ХLІ сесії від 04.06.2009 р. “Про затвердження Положення про сервітутне користування часткою земельної ділянки, що знаходиться у комунальній власності територіальної громади м. Івано-Франківська” та рішенням ХLІV сесії від 30.07.2009 р. “Про затвердження Порядку оформлення права користування частиною земельної ділянки для прибудови до житлового будинку, що розміщений на землях комунальної власності територіальної громади м. Івано-Франківська”, виконавчий комітет міської ради


В И Р І Ш И В:


1. Схвалити та внести на розгляд сесії міської ради проект рішення „Про укладення договорів на сервітутне користування реальною (ідеальною) часткою прибудинкової території” (додається).


2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови З. Фітеля.



Міський голова                                        Віктор АНУШКЕВИЧУС





„Про укладення договорів на сервітутне користування реальною (ідеальною) часткою прибудинкової території”


Розглянувши звернення суб’єктів підприємницької діяльності, громадян щодо оформлення права користування частиною прибудинкової території, керуючись рішенням ХLІ сесії від 04.06.2009 р. “Про затвердження Положення про сервітутне користування часткою земельної ділянки, що знаходиться у комунальній власності територіальної громади м. Івано-Франківська” та рішенням ХLІV сесії від 30.07.2009 р. “Про затвердження Порядку оформлення права користування частиною земельної ділянки для прибудови до житлового будинку, що розміщений на землях комунальної власності територіальної громади м. Івано-Франківська”, міська рада


В И Р І Ш И ЛА:


  1. Укласти договори на сервітутне користування реальною (ідеальною) часткою прибудинкової території згідно додатку (додається).


  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови З. Фітеля.



Міський голова                                                        Віктор АНУШКЕВИЧУС



2011-2024 © Всі права застережено.