Рішення виконавчого комітету  "Про погодження дозволу на розташування тимчасових закла..."  № 190 від 17.04.2007р. 
Документ №190 від 17.04.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

21.04.2007



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 17.04.2007р.  № 190
м.Івано-Франківськ
 


Про погодження дозволу на розташування тимчасових закладів торгівлі та побутового обслуговування (кіосків, павільйонів) в м.Івано-Франківську


Розглянувши матеріали управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Погодити продовження розміщення тимчасового закладу, терміном на один рік з правом перереєстрації дозволу управління архітектури та містобудування за спрощеною процедурою протягом наступних двох років згідно з проектною документацією та угоди з виконавчим комітетом міської ради на право користування земельною ділянкою і про співпрацю:

1.1. Підприємцю Федірко І. І. на вул. Будівельників, 19, павільйону з торгівлі промтоварами (із торговим залом для покупців) – площею 29,8 м2 з спорудою зупинки громадського автотранспорту.

1.2. Підприємцю Мандрику О. І. на вул. Вовчинецькій, 161, павільйону “Корал” з торгівлі продтоварами (із торговим залом для покупців) – площею 45,0 м2 з спорудою зупинки громадського автотранспорту.

1.3. Підприємцю Скоморохову В. Г. на вул. Василя Стуса, 17, павільйону “Живчик” з торгівлі продтоварами (із торговим залом для покупців) – площею 39,0 м2.

2. Погодити продовження розміщення тимчасового закладу, терміном на один рік .

2.1. Підприємцю Лесіву Л. Б. на вул. О. Довженка, 3, кіоску з торгівлі продпромтоварами – площею 6,0 м2 з спорудою зупинки громадського автотранспорту.

2.2. Підприємцю Яніній Н. Б. на вул. О. Довженка, 11, торгового павільйону “Заравшан” з торгівлі продпромтоварами (із торговим залом для покупців) – площею 180,0 м2 з спорудою зупинки громадського автотранспорту.

2.3. Підприємцю Івасишин О. В. на вул. В. Симоненка, 9, павільйону “Юрасик” з торгівлі продпромтоварами (із торговим залом для покупців) – площею 30,0 м2 (договір купівлі-продажу від 16.01.2006р., зареєстровано в реєстрі за №70).

2.4. Підприємцю Лучко Т. І. на вул. Вовчинецькій, 198, павільйону «Квіти» (із торговим залом для покупців) – площею 30,0 м2 з спорудою зупинки громадського автотранспорту (договір купівлі-продажу від 07.12.2006р., зареєстровано в реєстрі за №4166).

2.5. Підприємцю Дячишин М. В. на вул. Бельведерській, 17, кіоску «Все для Вас» з торгівлі продтоварами – площею 10,0 м2 (договір дарування від 11.12.2006р., зареєстровано в реєстрі за №4185).

3. Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «СП-Ком» на перенесення (згідно схеми) кіоску «Мрія» на вул.Тролейбусній, 1 з торгівлі продпромтоварами – площею 10,0 м2, у зв’язку із початком будівництва багатоквартирного житлового будинку (дозвіл на продовження розміщення – рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 20.02.2007р. №87).

Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «СП-Ком» оформити правові документи на право користування земельною ділянкою та укласти угоду з Івано-Франківською міською радою на її оренду у відповідності з терміном дії даного рішення.

4. Дати дозвіл на прокат дитячих автомобілів, терміном на один рік.

4.1. Підприємцю Русину М. М. на вул. Дністровській, 3, поруч центрального універмагу «Прикарпаття» (згідно схеми).

5. Зобов’язати підприємців пунктів 2.1, 2.2 продовжити термін дії правових документів на право користування земельною ділянкою та укласти угоду з Івано-Франківською міською радою на її оренду у відповідності з терміном дії даного рішення.

6. В зв’язку із зміною власників на розташування тимчасових закладів (кіосків, павільйонів) зобов’язати підприємців пунктів 2.3, 2.4, 2.5 внести зміни в проектну документацію та виготовити правові документи на право користування земельною ділянкою та укласти угоду з Івано-Франківською міською радою на її оренду протягом двох місяців з моменту прийняття даного рішення.

7. Підприємцям (пункти 1, 2 ) постійно (щоденно) утримувати прилеглу територію (по периметру 10 м від споруди) в належному санітарному стані. Біля тимчасових закладів торгівлі встановити урни для сміття.

8. Після завершення терміну дії на розташування тимчасових об’єктів, власникам об’єктів в місячний термін їх демонтувати, а ділянки, що використовувались, привести до належного стану.

9. При невиконанні пункту 8 комунальним службам виконавчого комітету міської ради здійснити демонтаж тимчасових споруд з відшкодуванням власниками затрачених коштів на їх демонтаж та зберігання об’єкту і приведення земельних ділянок до належного стану.

10. Суб’єктам підприємницької діяльності забороняється встановлювати гральні автомати, призначені для проведення азартних ігор, які розташовані за межами приміщень (поруч тимчасових закладів торгівлі).

11. Зобов’язати суб’єктів підприємницької діяльності в організації роботи дотримуватись державної мови та використовувати ліцензійну музичну продукцію.

12. Суб’єктам підприємницької діяльності внести відповідні платежі за видачу дозволів на розміщення об’єктів торгівлі та отримати в дозвільному центрі міста Івано-Франківська витяги з рішення виконавчого комітету міської ради. В разі неотримання зазначеного рішення впродовж двох місяців від дня його прийняття, воно втрачає чинність.

13. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови В. Швадчака та управління архітектури і містобудування.



Міський голова                                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.