Рішення виконавчого комітету  "Про внесення на розгляд сесії міської ради проекту ріше..."  № 504 від 20.10.2009р. 
Документ №504 від 20.10.2009р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

24.10.2009



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 20.10.2009р.  № 504
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення на розгляд сесії міської ради проекту рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 11.07.2002 року (II сесія IV демократичного скликання) «Про структуру та чисельність виконавчих органів міської ради»


З метою оптимізації та налагодження робити юридичного відділу, враховуючи те, що працівники юридичного відділу беруть участь у більшості нарад та комісіях, що відбуваються у виконавчому комітеті міської ради, значне збільшення судових справ, що спричинило велику завантаженість в роботі працівників юридичного відділу, керуючись п.п.1,2 ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

вирішив:


  1. Внести на розгляд сесії міської ради проект рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 11.07.2002 р. (II сесія IV демократичного скликання) «Про структуру та чисельність виконавчих органів міської ради» в частині збільшення штатної чисельності працівників юридичного відділу виконавчого комітету міської ради на 3 штатні одиниці спеціаліста І категорії (додається).
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету А.Лиса.



Міський голова                                                 Віктор Анушкевичус




Що внесення змін до рішення міської ради від 11.07.2002 року (II сесія IV демократичного скликання) «Про структуру та чисельність виконавчих органів міської ради»


Розглянувши подану юридичним відділом виконавчого комітету інформацію про роботу відділу за 2005-2008 роки (додається) та рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради «Про внесення на розгляд сесії міської ради проекту рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 11.07.2002 р. (II сесія IV демократичного скликання) «Про структуру та чисельність виконавчих органів міської ради» в частині збільшення штатної чисельності працівників юридичного відділу виконавчого комітету міської ради на 3 штатні одиниці спеціаліста І категорії, а також враховуючи збільшення навантаження на працівників юридичного відділу міськвиконкому, керуючись ст.ст.26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Івано-Франківська міська рада


вирішила:


1. Внести зміни до рішеньня міської ради від 11.07.2002 року (II сесія IV демократичного скликання) «Про структуру та чисельність виконавчих органів міської ради», збільшивши з 01.01.2010 року штатну чисельність працівників юридичного відділу виконавчого комітету міської ради на З штатні одиниці спеціаліста І категорії.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету А.Лиса.




Міський голова                                                                              Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.