Розпорядження міського голови  "Про відзначення 353 річниці від дня заснування міста Ів..."  № 187-р від 30.04.2015р. 
Документ №187-р від 30.04.2015р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

04.05.2015



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 30.04.2015р.  № 187-р
 


Про відзначення 353 річниці від дня заснування

міста Івано-Франківська




Керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Статутом територіальної громади міста Івано-Франківська, з метою гідного відзначення 353-річниці від дня заснування міста Івано-Франківська:



  1. Затвердити перелік підготовчих та організаційних заходів до відзначення 353 річниці від дня заснування м.Івано-Франківська (додаток 1).
  2. Затвердити програму святкових заходів на відзначення Дня міста (додаток 2).
  3. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (Г.Яцків) профінансувати витрати на проведення святкування Дня міста відповідно до кошторису (додаток 3).
  4. Відділу патронатної служби (М.Ковбас) довести програму святкування Дня міста до громадськості міста та забезпечити висвітлення її у засобах масової інформації.
  5. Міському відділу внутрішніх справ УМВС України в Івано-Франківській області (В.Козак), начальнику ВДАІ Івано-Франківського МВ УМВС В.Некипілому забезпечити охорону громадського порядку та патрулювання під час проведення святкових заходів та здійснити транспортне перекриття вулиць.
  6. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на відповідального виконавця – помічника заступника міського голови Тетяну Гарасимчук.
  7. Організацію виконання розпорядження доручити заступникам міського голови та керуючому справами виконавчого комітету міської ради відповідно до посадових обов’язків.
  8. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.



Міський голова                                                Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.