Рішення виконавчого комітету  "Про надання статусу дитини-сироти, дитини, позбавленої ..."  № 72 від 25.01.2018р. 
Документ №72 від 25.01.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

29.01.2018



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 25.01.2018р.  № 72
м.Івано-Франківськ
 


Про надання статусу дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування, та подальше влаштування


Розглянувши первинні матеріали справ, на підставі ст.ст. 5, 11, 12 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», ст.ст. 243, 244, 245, 248 Сімейного кодексу України, ст.ст. 55, 56, 58, 61, 62, 63, 66, 67, 74, 1258, 1261, 1267 Цивільного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» зі змінами та доповненнями, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Надати статус дитини-сироти -, - року народження, у зв’язку зі смертю матері (свідоцтво про смерть за актовим записом №- від - р., видане - міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції в - області) та батька (свідоцтво про смерть за актовим записом №- від -р., видане відділом державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби -  міського управління юстиції).

1.1. Встановити опіку над малолітнім -, - року народження, який зареєстрований та проживає за адресою: м.-, вул.-, -, кв.-, призначивши опікуном бабу -, яка зареєстрована та проживає за цією ж адресою.

1.2. Зобов’язати опікуна переоформити на малолітнього належну йому за законом спадщину після смерті матері та зберегти за ним право користування житлом за адресою: м.-, вул.-, -, кв.-. до досягнення дитиною повноліття.


2. Надати статус дитини, позбавленої батьківського піклування:

2.1. -, - року народження, у зв’язку з позбавленням батьків батьківських прав рішенням - міського суду від -р. (справа №-).

2.1.2. Встановити опіку над малолітньою -, - року народження, яка проживає за адресою: с.- - міської ради, вул.-, -, корп.-, кв.-, призначивши опікуном -, який зареєстрований та проживає за цією ж адресою.

2.1.3. Зобов’язати опікуна зареєструвати підопічну за місцем своєї реєстрації за адресою: с.- - міської ради, вул.-, -, корп.-, кв.- та зберегти право користування житлом до досягнення дитиною повноліття.

2.2. -, - року народження, покинутому в - обласному перинатальному центрі (акт закладу охорони здоров’я та органів внутрішніх справ України про дитину, яку батьки (матір або батько), інші родичі або законний представник відмовились забрати з пологового будинку, іншому закладі охорони здоров’я від -р.), який перебуває на повному державному забезпеченні в - будинку дитини.


3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра Левицького.



Міський голова                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.