Рішення виконавчого комітету  "Про внесення на розгляд сесії міської ради проекту ріше..."  № 203 від 17.04.2007р. 
Документ №203 від 17.04.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

21.04.2007



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 17.04.2007р.  № 203
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення на розгляд сесії міської ради проекту рішення

“Про матеріали управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради”



Розглянувши матеріали управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради про дозволи на проектування і будівництво, добудову житлових і нежитлових приміщень, переобладнання житлових приміщень, внесення змін у попередні рішення, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


1. Дозволити проведення проектно-пошукових робіт (внести на розгляд сесії міської ради питання про дозвіл на збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки):

1. Дозволити проведення проектно-пошукових робіт (внести на розгляд сесії міської ради питання про дозвіл на збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки):

1.1. Підприємцю Дуді О. М. – для будівництва другої черги житлового будинку з офісними приміщеннями на вул.Галицькій, поруч будинку № 64 (дозвіл на будівництво першої черги – рішення виконавчого комітету міської ради від 24.07.2005 р. № 131, пункт 5.5), при умові знесення існуючого аварійного будинку № 64А на вул.Галицькій та списанням його балансоутримуючими організаціями.


1.2. Підприємцю Николайчук Х. Я. – для прибудови гардеробної до косметологічного кабінету з лікувально-діагностичним центром на вул. Б. Лепкого, 22 (реєстрація договору купівлі-продажу квартири №_ від 29.07.1999р.).

1.3. Підприємцю Денисову М. Р. – для влаштування тимчасової автомобільної стоянки на території комунікаційного поля на розі вулиць В. Івасюка – Василя Стуса.


1.4. Товариству з обмеженою відповідальністю “Компанія Вітер” – для будівництва адміністративно-виробничих приміщень в межах вулиць Калуське шосе, 1 (гімназія № 1) - Горбачевського, 1 ( автостанція № 2).


1.5. Товариству з обмеженою відповідальністю “Франківськміськбуд” – для будівництва споруд складського призначення на вул. Євгена Коновальця, поруч будинку № 318Ж.


1.6. Підприємцю Карабін Г. В. – для будівництва автомийки з сервісом на вул. Надрічній, поруч ринку “Анатоль”.


1.7. Товариству з обмеженою відповідальністю “Прикарпаття –Петрол” – для будівництва автогазозаправної станції на вул. В. Івасюка, поруч садового товариства.


1.8. Товариству з обмеженою відповідальністю “Трейдінг –ВП” – для переобладнання власної крамниці “Продтовари” на вул. В. Чорновола, 103, під офіс (реєстрація свідоцтва про право власності № 1045 від 17.10.2002 р.).


1.9. Товариству з обмеженою відповідальністю “Колективний спортивний клуб “Форум” – для реконструкції з добудовою оздоровчого центру на прилеглій до існуючого спортзалу території на вул. Будівельників, 4.


1.10. Співзабудівникам: Управлінню по боротьбі з організованою злочинністю, прокуратурі міста Івано-Франківська, Управлінню служби безпеки України в Івано-Франківській області – для будівництва багатоповерхового 3-секційного житлового будинку на вул. Тролейбусній, поруч тролейбусного депо.


1.11. Приватній виробничо-комерційній фірмі “В.С.К.” – для влаштування автостоянки на вул. Хриплинській, 5, поруч власних автосалону та автомийки.


1.12. Товариству з обмеженою відповідальністю “Павмарт” – для будівництва багатоповерхового адміністративно-торгового будинку на вул.Галицькій, поруч будинку № 28.


1.13. Римарчуку В. І. – для влаштування автостоянки поруч власної земельної ділянки на вул. Симона Петлюри, 16А.


1.14. Виробничому центру “ІС” – для будівництва ресторану на вул.Євгена Коновальця, в районі будинку № 262А.

1.15. Комунальному підприємству “Івано-Франківськводоекотехпром” – для будівництва водопровідної насосної станції із резервуарами чистої води в районі 63-котельно-зварювального заводу.


1.16. Підприємцю Калинчуку В. В. – для будівництва офісного центру на вул. В. Чорновола, у дворі будинку № 23.


2. Замовникам (розділ 1) проектно-пошукові роботи виконати в шестимісячний термін з дня прийняття даного рішення. Після закінчення цього терміну рішення виконавчого комітету міської ради (розділ 1) вважати таким, що втратило чинність. Угоди про участь у соціально-економічному розвитку міста укласти до отримання дозволу виконавчого комітету міської ради на будівництво (реконструкцію, переобладнання).


3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради В. Швадчака.



Міський голова                                                                 Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.