Рішення виконавчого комітету  "Про роботу управління зовнішніх зв'язків і туризму вико..."  № 221 від 23.04.2007р. 
Документ №221 від 23.04.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

27.04.2007



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 23.04.2007р.  № 221
м.Івано-Франківськ
 


Про роботу управління зовнішніх зв’язків і туризму виконавчого комітету міської ради


       Відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради від 22.12.06р. №565 "Про план роботи виконавчого комітету міської ради на перше півріччя 2007 року" та заслухавши інформацію начальника управління зовнішніх зв’язків і туризму Б.Білика про роботу управління зовнішніх зв’язків і туризму у І кварталі 2007 року, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


  1. Інформацію "Про роботу управління зовнішніх зв’язків і туризму виконавчого комітету міської ради у І кварталі 2007 року" взяти до відома (інформація додається).
  2. З метою ефективного використання періоду перебування делегацій з поріднених міст під час святкування Дня міста, управлінню зовнішніх зв’язків і туризму виконавчого комітету до 25 квітня 2007р. розробити план ділових зустрічей делегацій на промислових підприємствах, торгових та туристичних організаціях, закладах культури, освіти та ін.
  3. По підсумках півріччя проаналізувати хід виконання підписаних угод, меморандумів між м. Івано-Франківськом та порідненими містами, а також підсумки досягнутих домовленостей офіційних делегацій і розглянути їх на апаратній нараді.
  4. До 1 липня 2007 року створити в приміщенні виконавчого комітету інформаційний куток «Європейський вибір м. Івано-Франківська».
  5. З метою належного промоціювання міста Івано-Франківська, підготувати та видати у 2007 році інформаційний туристичний путівник «Івано-Франківськ – крізь віки 1662-2007», двомовний буклет «Івано-Франківськ – Ваш надійний діловий партнер», компакт-диск «Нові економічні, туристичні та інвестиційні можливості міста Івано-Франківська».
  6. Створити у 2007 році на міській веб-сторінці директорію з інформацією про хід реалізації проектів Програми Розвитку ООН «Муніципальна програма врядування та сталого розвитку» в м. Івано-Франківську.
  7. Організувати та провести в місті 9 травня 2007 року День Європи.
  8. Пропрацювати можливість написання спільного проекту по залученню міжнародної технічної допомоги з партнерськими містами Бая Маре (Румунія), Єлгава (Латвійська Республіка) та ін.
  9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови З.Федорук.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.