Рішення виконавчого комітету  "Про матеріали управління архітектури і містобудування в..."  № 224 від 03.05.2007р. 
Документ №224 від 03.05.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

07.05.2007



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 03.05.2007р.  № 224
м.Івано-Франківськ
 


Про матеріали управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради


       Розглянувши матеріали управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради про дозволи на проектування і будівництво, добудову житлових і нежитлових приміщень, переобладнання житлових приміщень, внесення змін у попередні рішення, виконавчий комітет міської ради

в и р і ш и в:

       1. Дозволити:

       1.1. Товариству з обмеженою відповідальністю “Епіцентр К” – будівництво торгового центру будматеріалів загальною площею - 18 058, 16 м2 на орендованій земельній ділянці (договір оренди земельної ділянки №040729400003 від 10.01.2007р.; дозвіл на проведення проектно-пошукових робіт приватному підприємству “Гредо” - рішення виконавчого комітету міської ради від 20.02.2007р. №98). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.

       2. Зобов’язати замовників /забудівників/ (розділ 1) до початку робіт виготовити і погодити у встановленому порядку проектно-кошторисну документацію на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Приступати до початку будівництва (реконструкції, переобладнання) після отримання в міській інспекції Держархбудконтролю дозволу на виконання будівельних робіт. Міській інспекції Держархбудконтролю видавати дозвіл на виконання будівельних робіт після представлення замовником (забудівником) /розділ 1/ угоди з виконавчим комітетом міської ради про участ у соціально-економічному розвитку міста. Будівництво здійснювати у терміни, визначені проектами організації робіт.

       3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради В. Швадчака.



Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.