Рішення виконавчого комітету  "Про стан виконавської дисципліни у відділах і управлінн..."  № 232 від 22.05.2007р. 
Документ №232 від 22.05.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

26.05.2007



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 22.05.2007р.  № 232
м.Івано-Франківськ
 


Про стан виконавської дисципліни у відділах і управліннях виконавчого комітету міської ради


Заслухавши інформацію “Про стан виконавської дисципліни у відділах і управліннях виконавчого комітету міської ради станом на 01.05.07р.”, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в :


       1. Інформацію “Про стан виконавської дисципліни у відділах і управліннях виконавчого комітету міської ради станом на 01.05.07р.” (додається) надіслати керівникам структурних підрозділів для вжиття заходів

дисциплінарного впливу до працівників, які допустили порушення термінів виконання контрольних документів. Про результати доповісти керуючому справами виконавчого комітету міської ради А.Лису до 15.06.2007 року.

       2. Попередити керівників відділів та управлінь виконавчого комітету міської ради про персональну відповідальність за організацію своєчасного і якісного виконання документів усіх рівнів.        

       3. Заслухати питання про стан виконавської дисципліни у відділах та управліннях виконавчого комітету міської ради за 9 місяців 2007 року” на засіданні виконавчого комітету міської ради в жовтні 2007 року.

       4. Керуючому справами виконавчого комітету міської ради А.Лису провести в червні 2007 року семінар з питань організації контролю за виконанням документів усіх рівнів із помічниками заступників міського голови, начальниками відділів та управлінь виконавчого комітету міської ради.

       5. Управлінню організаційно-інформаційної роботи і контролю та загальному відділу виконавчого комітету міської ради щомісячно станом на 20 число подавати керуючому справами виконавчого комітету міської ради А.Лису інформацію про стан виконання документів усіх рівнів.

       6. Керуючому справами виконавчого комітету міської ради А.Лису організувати систематичні перевірки реалізації в структурних підрозділах виконавчого комітету міської ради актів та доручень Президента України, Кабінету Міністрів України, розпоряджень голови облдержадміністрації, власних рішень та розпоряджень, при необхідності виносити питання про стан їх виконання на засідання виконавчого комітету міської ради.

       7. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради А.Лиса.




       Перший заступник

       міського голови                                                                Володимир Швадчак



2011-2024 © Всі права застережено.