Рішення виконавчого комітету  "Про порядок виїзду пожежно-рятувальної та іншої техніки..."  № 249 від 22.05.2007р. 
Документ №249 від 22.05.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

26.05.2007



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 22.05.2007р.  № 249
м.Івано-Франківськ
 


Про порядок виїзду пожежно-рятувальної та іншої техніки організацій, підприємств, служб міста для гасіння пожеж й надання допомоги в ліквідації аварій, надзвичайних ситуацій, катастроф і стихійних лих


З метою упорядкування та чіткого визначення порядку виїзду пожежно-рятувальної і іншої техніки організацій, підприємств служб міста до місця пожежі, аварії, надзвичайної ситуації, катастрофи, стихійного лиха, а також встановлення взаємодії і особистої відповідальності керівників за неухильне виконання поставлених під час гасіння пожеж, ліквідації аварій, надзвичайних ситуацій завдань, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:


1. Затвердити погоджені з керівниками підприємств, організацій і служб міста:

1.1. Розклад виїздів (додаток 1), райони виїздів (додаток 2), склад пожежно-рятувальних підрозділів гарнізону пожежної охорони міста, які висилаються на пожежі, аварії і стихійні лиха за межі міста (додаток 3), перелік підприємств, установ і організацій які виділяють відповідну техніку для ліквідації надзвичайних ситуацій (додаток 4).

1.2. Списки особливо важливих об’єктів міста на які направляються пожежно-рятувальні підрозділи за викликом №2 (додаток 5), та за викликом №3 (додаток 6).

1.3. Інструкції взаємодії пожежно-рятувальної служби з службами швидкої медичної допомоги, газоаварійної, районної електромережі, водоканалу, міліції, аварійною службою управління комунального господарства, державної служби охорони, залізниці, відповідальними черговими оперативної служби міськвиконкому, зв’язку.

2. Забов’язати керівників служб міста :

2.1. При поступленні повідомлення з оперативно-диспетчерської служби Головного управління Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи в Івано-Франківській області (далі ОДС ГУ МНС в області) негайно приступити до виконання вимог інструкцій взаємодії затвердженими даним рішенням.

2.2. Щоденно до 12 години подавати за тел.75-04-04 або 50-13-01 (ОДС ГУ МНС) інформацію про наявність аварійних груп (бригад), стан електромережі, водомережі, зв’язку, перекриття вулиць і провулків та попереджувати заздалегідь про їх відключення або перекриття.

3. Черговому оперативної служби міськвиконкому 0-80 позачергово приймати інформацію з місця пожежі, ліквідації аварії, катастрофи чи стихійного лиха, за необхідностю негайно вирішувати проблемні питання, що виникають під час їх ліквідації.

4. Керівнику ДП “Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів”:

4.1. Забезпечити цілодобове чергування водіїв та членів добровільної пожежної дружини (в кількості не менше 3-х осіб в зміну) на наявній пожежній техніці, а також їх утримання відповідно до розділу 5 “Положення про добровільні пожежні дружини (команди).”

4.2. Утримувати пожежний автомобіль та засоби зв’язку, що встановлені в пождепо у постійно справному стані та щоденно інформувати про їх стан за телефоном 75-04-04 або 50-13-01 в ОДС ГУ МНС в області.

5.Керівникам ВАТ”Прикарпаттяобленерго”, ДМП”Івано-Франківськ теплокомуненерго”, ДП”Міськсвітло”, РЕМ, ДП СБУ”Прикарпатспецбуд”, КП “ДРЕУ”, КП “Житло”, Міжнародний аеропорт Івано-Франківськ ВАТ “Нафтохімік-Прикарпаття”, ст. Івано-Франківськ (Львівської залізниці), Командирові вч А 1349 на вимогу ОДС ГУ МНС в області забезпечити :

5.1. Негайне направлення до місця виклику за вимогою керівника гасіння пожежі (далі КГП), ОДС ГУ МНС в області техніку, яка вказана в додатку 4 для виконання необхідного обсягу робіт.

5.2. Щоденно до 12 години повідомляти за тел.75-04-04, 50-13-01 в ОДС ГУ МНС в області про наявність і технічний стан техніки, що вказана в додатку 4.

5.3.Про виконання даного рішення, в частині, що до них відноситься, до ________________ 2007 року проінформувати за адресою :

м. Івано-Франківськ, вул. І.Франка,6, Івано-Франківське міське управління ГУ МНС в області.

6. Рішення Івано-Франківської міської ради №16 від 28.01.2005 р. вважати таким, що втратило чинність.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови В.Швадчака.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.