Рішення виконавчого комітету  "Про дозволи на тимчасове встановлення збірно-розбірних ..."  № 274 від 07.05.2015р. 
Документ №274 від 07.05.2015р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про затвердження Положення про порядок надання та продовження терміну дії дозволу на тимчасове встановлення збірно-розбірних металевих гаражів в дворах багатоквартирних житлових будинків на території загального користування м. Івано-Франківська
Рішення міської ради  №619 від 28.02.2012р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

11.05.2015



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 07.05.2015р.  № 274
м.Івано-Франківськ
 


Про дозволи на тимчасове встановлення збірно-розбірних металевих гаражів



       Розглянувши матеріали, подані департаментом соціальної політики, відповідно до рішення Івано-Франківської міської ради від 28.02.2012 року № 619-21 «Про затвердження Положення про порядок надання та продовження терміну дії дозволу на тимчасове встановлення збірно-розбірних металевих гаражів в дворах багатоквартирних житлових будинків на території загального користування м. Івано-Франківська» (із змінами та доповненнями), керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", виконавчий комітет міської ради


вирішив:


       1. Надати дозволи на тимчасове встановлення збірно-розбірних металевих гаражів мешканцям міста:

1.1. Білану В. М. (вул. Молодіжна, буд. 50 ...) навпроти будинку № 44А на вул. Гната Хоткевича, в межах червоних ліній вул. Проектна-Молодіжна, терміном до 5 років (схема розташування додається).

1.2. Богатчуку І. І. (вул. Молодіжна, буд. 34 . . .) навпроти будинку № 44А на вул. Гната Хоткевича, в межах червоних ліній вул. Проектна-Молодіжна, терміном до 5 років (схема розташування додається).

1.3. П’ясті В. З. (вул. Гната Хоткевича, буд. 69 . . .) навпроти будинку № 44А на вул. Гната Хоткевича, в межах червоних ліній вул. Проектна-Молодіжна, терміном до 5 років (схема розташування додається).

1.4. Кравчуку М. М. (вул. Шота Руставелі, буд. 13а . . .) у дворі будинку № 13а на вул. Шота Руставелі, терміном до 5 років.

1.5. Соляну П. М. (вул. Василя Стуса, буд. 43 . . .) у дворі будинку № 45 на вул. Василя Стуса, терміном до 5 років.

       2. Продовжити термін дії дозволів на тимчасове встановлення збірно-розбірних металевих гаражів мешканцям міста:

2.1. Гончаренку Л. М. (вул. Василя Стуса, буд. 43 . . .) у дворі будинку № 45 на вул. Василя Стуса терміном до 5 років.

2.2. Іванюк Н. Б. (вул. Паркова, буд. 4 . . .) у дворі будинку №67 А на вул. Гната Хоткевича терміном до 5 років.

       3. Вищезазначеним громадянам після прийняття рішення виконавчого комітету про надання дозволу на тимчасове встановлення збірно-розбірних металевих гаражів, протягом п’яти робочих днів звернутися в департамент соціальної політики виконкому міської ради із заявою про укладення Договорів тимчасового користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення збірно-розбірних металевих гаражів.

       4. Департаменту соціальної політики виконкому міської ради (О.Заклинська) підготувати Договори тимчасового користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення збірно-розбірних металевих гаражів та подати на підпис заступнику міського голови.

       5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Зіновія Фітеля та заступника міського голови Михайла Вереса.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.