Рішення міської ради  "Про проведення комплексу протиаварійних робіт та регене..."  № 365-17 від 15.12.2017р. 
Документ №365 від 15.12.2017р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про внесення змін в рішення Івано-Франківської міської ради від 15.12.2017р. № 365-17 "Про проведення комплексу протиаварійних робіт та регенерації будинку на вул. пл. Ринок, 5 у м. Івано-Франківську" та прийняття в комунальну власність територіальної громади міста об'єктів житлової нерухомості
Рішення міської ради  №250 від 21.08.2020р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

19.12.2017



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(17  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 15.12.2017р.  № 365-17
 

Про проведення комплексу протиаварійних робіт та регенерації будинку на вул. пл. Ринок, 5 у м. Івано-Франківську



Керуючись ст. ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», у зв’язку з необхідністю вжиття невідкладних та дієвих заходів щодо проведення комплексу протиаварійних робіт та регенерації будинку на вул. пл. Ринок, 5 у м. Івано-Франківську, враховуючи звернення інвесторів: фізичну особу-підприємця Хованець О.І. та приватного підприємства «Стан плюс» щодо укладення інвестиційного договору, міська рада


вирішила:


1. Уповноважити міського голову на укладення інвестиційного договору на проведення комплексу протиаварійних робіт та регенерації будинку на вул. пл. Ринок, 5 у м. Івано-Франківську.

2. При укладенні інвестиційного договору визначити істотними наступні договірні умови:

2.1. Обов’язок інвесторів передати у власність Івано-Франківської міської ради 5 (п’ять) квартир в об’єктах житлового будівництва, які введені в експлуатацію, в межах території м. Івано-Франківська, які повинні відповідати встановленим санітарним та житловим нормам:

- однокімнатну квартиру житловою площею не менше 21,25 кв. м.,

- двокімнатну квартиру житловою площею не менше 25,43 кв.м.,

- двокімнатну квартиру житловою площею не менше 24,0 кв.м.,

- двокімнатну квартиру житловою площею не менше 24,0 кв.м.,

- двокімнатну квартиру житловою площею не менше 16,0 кв.м.,

2.2. Обов'язок інвесторів здійснити комплекс протиаварійних робіт та регенерацію будинку на вул. пл. Ринок, 5 у м. Івано-Франківську протягом 30 календарних місяців з моменту отримання Замовниками відповідної документації, яка дозволяє здійсненню комплексу протиаварійних робіт та регенерації будинку на вул. пл. Ринок, 5 у м. Івано-Франківську, але не пізніше 36 календарних місяців з моменту укладення договору.

2.3. Проектні, протиаварійні роботи та регенерація будинку на вул. пл. Ринок, 5 у м. Івано-Франківську фінансуються в повному обсязі інвесторами.

2.4. Гарантії дотримання вимог законодавства у сфері архітектури, містобудування та охорони культурної спадщини та утримання благоустрою прилеглої території.

2.5. Івано-Франківська міська рада звільняє від сплати пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста відповідно до Положення "Про пайову участь замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста": інвесторів щодо здійснення комплексу протиаварійних робіт та регенерації будинку  на вул. пл. Ринок, 5 у м. Івано-Франківську.

2.6. Івано-Франківська міська рада після закінчення терміну дії договору оренди земельної ділянки зареєстрованого 29.11.2016 року №17746659, зобов’язана продовжити строк дії договору у встановленому порядку.

3. Виконавчому комітету Івано-Франківської міської ради затвердити Інвестиційний договір на проведення комплексу протиаварійних робіт та регенерацію будинку на вул. пл. Ринок, 5 у м. Івано-Франківську

4. Департаменту містобудування, архітектури та культурної спадщини (О.Кошик), Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою (М.Смушак), Управлінню з питань державного архітектурно-будівельного контролю (О.Семків) здійснювати контроль за виконанням інвестиційних зобов’язань в межах своїх повноважень та умов договору.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О. Кайду.



Міський голова                                                          Руслан Марцінків




2011-2024 © Всі права застережено.