Рішення виконавчого комітету  "Про надання вихідних даних - містобудівних умов та обме..."  № 157 від 14.02.2018р. 
Документ №157 від 14.02.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

18.02.2018



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 14.02.2018р.  № 157
м.Івано-Франківськ
 


Про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва



Розглянувши звернення громадян та юридичних осіб про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта  будівництва, керуючись Законом України від 17.02.2011 № 3038-VI                  «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України від 17.01.2017 № 1817-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення містобудівної діяльності», Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 07.07.2011 № 109 «Про затвердження Порядку надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, їх склад та зміст», пунктом 9 ст. 31, ст. 52, ч. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради



вирішив:



1.        Надати вихідні дані – містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва:

1.1.        Крихівецькій сільській раді для будівництва зовнішніх мереж водопостачання на вул. Івана Сірка у с. Крихівці.

1.2.        Крихівецькій сільській раді для будівництва зовнішніх мереж водопостачання на вул. Кобзаря у с. Крихівці.

1.3.        Товариству з обмеженою відповідальністю «Івано – Франківська дорожня служба» для будівництва багатоквартирних житлових будинків      (№4 та №5 згідно детального плану території) на вул. Макогона, 23а                       у м. Івано-Франківську.

1.4.        Громадській організації «Івано – Франківська обласна спілка учасників та інвалідів АТО» для будівництва багатоквартирного житлового будинку №11А (згідно генплану) на вул. Хіміків /вул. Тролейбусній у м. Івано – Франківську.

1.5.        Товариству з обмеженою відповідальністю «Пакко Холдинг» для реконструкції частини приміщень друкарні під торговий комплекс на вул. Січових Стрільців, 78 у м. Івано – Франківську.

1.6.        Товариству з обмеженою відповідальністю «Франківський дім буд» для будівництва багатоквартирного житлового будинку в межах вул. Берегова, 18/1, 18/2, 20 та вул. Чиста, 23, 25 у м. Івано – Франківську.

1.7.        Товариству з обмеженою відповідальністю «Інвестиційно – будівельна компанія «Вертикаль» для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями господарського призначення (№1 згідно генплану) на вул. Тролейбусній у м. Івано – Франківську.

1.8.        Товариству з обмеженою відповідальністю «Інвестиційно – будівельна компанія «Вертикаль» для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями господарського призначення (№2 згідно генплану) на вул. Тролейбусній у м. Івано – Франківську.

1.9.        Товариству з обмеженою відповідальністю «Комерційне підприємство «Стандарт – ІФ» для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку на вул. Декабристів, 45 у с. Микитинці.

1.10.         Фізичній особі для нового будівництва торгово – офісного будинку на вул. Євгена Коновальця, навпроти кафе «Під горіхом»                                 у м. Івано – Франківську.

1.11.         Фізичним особам для реконструкції індивідуального житлового будинку під двохквартирний житловий будинок на вул. 22 Січня, 209                          у с. Крихівці.

2.        Відмовити у наданні вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва:

2.1.        Приватному підприємству «КОЛЕГІЯ» для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення №16, №17 (згідно генплану) на вул. Об’їзній               у с. Крихівці.

2.2.        Приватному підприємству «КОЛЕГІЯ» для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення №18, №19 (згідно генплану) на вул. Об’їзній              у с. Крихівці.

2.3.        Товариству з обмеженою відповідальністю «Енсоль»                          для влаштування сонячних панелей на даху будівлі на вул. Хіміків, 23Б                у м. Івано-Франківську.

2.4.        Товариству з обмеженою відповідальністю «АТК ПЛЮС»                             для будівництва багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення на Б. Хмельницького, 73а у м. Івано – Франківську.

2.5.        Приватному виробничо – комерційному підприємству «ВЕГАС»                   для будівництва закладу торгівлі з майстернями для пошиття одягу                  на вул. Євгена Коновальця, навпроти буд. №162 у м. Івано – Франківську.

2.6.        Фізичній особі для реставрації квартири №1 та підвальних приміщень під приміщення громадського призначення                                                       на вул. Незалежності, 89 у м. Івано – Франківську.

2.7.        Фізичним особам для реконструкції квартири №1 під індивідуальний житловий будинок з добудовою на вул. Вишневій, 3                  у м. Івано – Франківську.

2.8.        Фізичним особам для реконструкції квартири №81                                  на вул. Євгена Коновальця, 136Д у м. Івано – Франківську.

2.9.        Фізичним особам для реконструкції кімнат №94 та №95 з долученням приміщень загального користування на вул. Б. Хмельницького, 87а у м. Івано – Франківську.

2.10.        Фізичній особі для реконструкції квартири №3  під індивідуальний житловий будинок на вул. Військовій, 7 у м. Івано – Франківську.

3.        Внести зміни в містобудівні умови та обмеження від 17.05.2017р. №103-31.2.1-01 для будівництва лівобережної водозахисної дамби                                 на р. Бистриця Надвірнянська у с. Вовчинець в п. 10. «Основні техніко – економічні показники» та викласти в наступній редакції:

1) Довжина водозахисної дамби – 3 060,0 м;

2) Довжина кріплення – 3 010,0 м;

3) Довжина призми – 3 010,0 м;

4) Довжина прокопу – 1 100,0 м.

4.        Внести зміни в містобудівні умови та обмеження від 20.10.2017р. №179-31.2.1-01 для будівництва цеху по ремонту обладнання та учбового кабінету з контакт – центром ПАТ «Прикарпаттяобленерго»                                                на вул. Індустріальній, 34 у м. Івано – Франківську в п. 1. «Вид будівництва, адреса або місце розташування земельної ділянки» та викласти в наступній редакції: «Нове будівництво цеху по ремонту обладнання та учбового комбінату з контакт – центром ПАТ «Прикарпаттяобленерго»                                     на вул. Індустріальній, 34м. Івано – Франківську».

5.        Зобов’язати замовника:

5.1.        Отримати вихідні дані для проектування відповідно до статті 29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

5.2.        Розробити проектну документацію та затвердити її в установленому порядку.

5.3.        До виконання підготовчих та будівельних робіт приступити після отримання документа, що надає право на виконання вищезазначених робіт                  в управлінні з питань державного архітектурно – будівельного контролю виконавчого комітету Івано – Франківської міської ради з наступним прийняттям об’єкта до експлуатації в установленому законодавством порядку.

5.4.        Укласти з виконавчим комітетом міської ради та фінансовим управлінням виконавчого комітету Івано – Франківської міської ради договір про пайову участь замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно – транспортної та соціальної інфраструктури міста.

6.        Головному архітектору міста Д. Нижнику затвердити наказ та видати містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва.

7.        Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О. Кайду.



Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.