Рішення міської ради  "Про порядок використання революційного прапора ОУН на т..."  № 04-18 від 15.02.2018р. 
Документ №04 від 15.02.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

19.02.2018



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(18  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 15.02.2018р.  № 04-18
 

Про порядок використання революційного прапора ОУН на території м. Івано-Франківська



З метою належного відзначення визначних дат, пов’язаних з подіями національно-визвольної боротьби українського народу у ХХ столітті, зважаючи на те, що червоно-чорний прапор, з яким йшли в бій вояки ОУН-УПА, а зараз із цим прапором в руках воюють наші бійці на Сході України, став символом здобуття незалежності України, на виконання Указу Президента України від 28.01.2010 року №75/2010 «Про вшанування учасників боротьби за незалежність України у ХХ столітті», керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», вшанування пам’яті її Героїв Івано-Франківська міська рада


в и р і ш и л а :


  1. Затвердити перелік дат, пов’язаних з подіями національно-визвольної боротьби українського народу у ХХ столітті, вшанування пам’яті її Героїв, на відзначення яких поруч з Державним Прапором України слід вивішувати революційний прапор ОУН (Додаток).
  2. Виконавчим органам Івано-Франківської міської ради, підприємствам, установами і організаціям, які перебувають у сфері їхнього управління забезпечувати вивішування революційного прапора ОУН на будівлях та спорудах у дні, що припадають на дати, пов’язані із визначними подіями національно-визвольної боротьби українського народу у ХХ столітті та вшануванням пам’яті її Героїв, згідно з Додатком.
  3. Підприємствам, установам і організаціям різних форм власності, а також об’єднанням громадян рекомендувати вивішувати революційний прапор ОУН на будівлях та спорудах у дні, що припадають на дати, пов’язані із визначними подіями національно-визвольної боротьби українського народу у ХХ столітті та вшануванням пам’яті її Героїв, згідно з Додатком.
  4. Визначити, що перелік дат, наведений у Додатку до цього рішення, не є вичерпним і революційний прапор ОУН може бути вивішений в інші дати.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань гуманітарної політики (М.Продан) та заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів Івано-Франківської міської ради.



Міський голова                                                        Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.