Рішення міської ради  "Про запровадження мораторію на будівництво нових та рек..."  № 06-18 від 15.02.2018р. 
Документ №06 від 15.02.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

19.02.2018



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(18  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 15.02.2018р.  № 06-18
 

Про запровадження мораторію на будівництво нових та реконструкцію існуючих будівель і споруд навколо міського озера


Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про охорону культурної спадщини», «Про основи містобудування», «Про архітектурну діяльність» з метою збереження міського озера та зеленої зони навколо нього і припинення хаотичної забудови, на виконання повноважень з планування та забудови території міста, міська рада


вирішила:


1. До затвердження змін до генерального плану міста запровадити мораторій на: розміщення і проектування нових (не розпочатих будівництвом на момент ухвалення даного рішення) будівель і споруд; реконструкцію з розширенням і надбудовою існуючих будівель і споруд на земельних ділянках біля міського озера згідно додатку.

2. Департаменту містобудування, архітектури та культурної спадщини заборонити видачу містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки з питань, визначених пунктом 1 даного рішення.

3. Комунальним підприємствам Івано-Франківської міської ради заборонити видачу технічних умов інженерного забезпечення об’єктів будівництва, визначених пунктом 1 даного рішення.

4. Дане рішення не розповсюджується на: капітальний ремонт інженерних комунікацій та об’єктів, що забезпечують життєдіяльність міста; будівництво та реконструкцію індивідуальних житлових будинків та садових на земельних ділянках з відповідним цільовим призначенням, які перебувають у власності фізичних осіб.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О. Кайду та постійну депутатську комісію з питань містобудування та земельних відносин (В. Яблонь).


Міський голова                                                       Руслан Марцінків




Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.