Розпорядження міського голови  "Про заходи щодо забезпечення доступу до публічної інфор..."  № 78-р від 26.02.2018р. 
Документ №78-р від 26.02.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Розпорядження міського голови  Про заходи щодо забезпечення доступу до публічної інформації
Розпорядження міського голови  №300-р від 26.05.2011р. Втратив чинність
Розпорядження міського голови  Про внесення змін до розпорядження міського голови від 26.05.11р. № 300-р "Про заходи щодо забезпечення доступу до публічної інформації"
Розпорядження міського голови  №360-р від 16.07.2012р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

02.03.2018



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 26.02.2018р.  № 78-р
 


Про заходи щодо забезпечення доступу

до публічної інформації


       Керуючись Законом України «Про доступ до публічної інформації», Указом Президента України від 05.05.2011 № 547 «Питання забезпечення органами виконавчої влади доступу до публічної інформації»:

       1. Визначити керівників структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради відповідальними за доступ до публічної інформації, розпорядником якої є виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради.

       2. Загальному відділу (О. Ревуцька) та відділу звернень громадян (Н. Шологон) забезпечити реєстрацію, облік, систематизацію, аналізування своєчасності надання відповідей на запити на публічну інформацію, які надходять у виконавчий комітет міської ради відповідно до форм (додатки 1, 2).

       3. Керівникам виконавчих органів міської ради, комунальних підприємств, установ, організацій міста:

       3.1. Забезпечити організацію реєстрації запитів на публічну інформацію, які надходять для розгляду безпосередньо у структурні підрозділи, на комунальні підприємства, установи, організації.

       3.2. Запровадити щоквартальне звітування щодо отримання та опрацювання запитів про надання публічної інформації відповідно до додатку 3.

       3.3. Здійснювати контроль за своєчасністю, достовірністю та вичерпністю надання відповідей на запити про публічну інформацію.

       3.4. Забезпечити систематичне та оперативне оприлюднення і оновлення інформації про діяльність структурних підрозділів у частині повноважень, зазначених у статті 15 Закону України «Про доступ до публічної інформації».

       3.5. Забезпечити проведення періодичних навчань з працівниками структурних підрозділів, підприємств, установ, організацій з питань виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації».

       4. Відділу патронатної служби (В. Дротянко) забезпечити оприлюднення на офіційному веб-сайті міста Івано-Франківська цього розпорядження.

       5. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на управління організаційно-інформаційної роботи та контролю.

       6. Вважати такими, що втратили чинність розпорядження міського голови від 26.05.2011 року № 300-р «Про заходи щодо забезпечення доступу до публічної інформації» та від 16.07.2012 року № 360-р «Про внесення змін до розпорядження міського голови».

       7. Контроль за виконанням розпорядження доручити керуючому справами виконавчого комітету міської ради І. Шевчуку.




Міський голова                                                                Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.