Рішення виконавчого комітету  "Про внесення на розгляд сесії міської ради проекту ріше..."  № 527 від 20.10.2009р. 
Документ №527 від 20.10.2009р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

24.10.2009



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 20.10.2009р.  № 527
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення на розгляд сесії міської ради проекту рішення «Про звільнення від сплати земельного податку та надання пільги по оплаті оренди землі ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» на 2010 рік»



Розглянувши клопотання ДМП «Івано-Франківськтеплоко-муненерго» щодо звільнення від сплати земельного податку та надання пільги по оплаті оренди землі на 2010 рік, на підставі статей 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 69 Бюджетного кодексу України, статей 1,12 Закону України «Про плату за землю» та ст.1 Закону України «Про систему оподаткування», яка передбачає, що «... міські ради можуть встановлювати додаткові пільги щодо оподаткування в межах сум, що надходять до їх бюджетів», враховуючи важкий фінансовий стан підприємства, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1.        Внести на розгляд сесії міської ради проект рішення «Про звільнення від сплати земельного податку та надання пільги по оплаті оренди землі ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» на 2010 рік» (додається).

2.        Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови Олександра Дерев'янка та Ярослава Яцишина.




Міський голова                                                        Віктор Анушкевичус






Про звільнення від сплати земельного податку та надання пільги по оплаті оренди землі ДМП«Івано-Франківськтеплокомуненерго» на 2010 рік



З метою оздоровлення фінансового стану ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго», на підставі статей 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 69 Бюджетного кодексу України, статей 1,12 Закону України «Про плату за землю» та статті 1 Закону України «Про систему оподаткування», яка передбачає, що «... міські ради можуть встановлювати додаткові пільги щодо оподаткування в межах сум, що надходять до їх бюджетів», враховуючи важкий фінансовий стан підприємства, міська рада


вирішила:


  1. Звільнити від сплати земельного податку ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» на 2010 рік , в частині, що надходить до міського бюджету.
  2. Надати пільги по оплаті оренди землі ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» на 2010 рік і встановити пільговий розмір плати за оренду землі в розмірі 1,00 грн. з ПДВ по кожній угоді.
  3. ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» укласти додаткові угоди до договорів оренди земельних ділянок, які випливають у зв'язку з прийняттям даного рішення.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови Олександра Дерев'янка та Ярослава Яцишина.



Міський голова                                                                    Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.