Розпорядження міського голови  "Про проведення чемпіонату України з плавання на відкрит..."  № 241-р від 09.06.2015р. 
Документ №241-р від 09.06.2015р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

13.06.2015



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 09.06.2015р.  № 241-р
 


Про проведення чемпіонату України

з плавання на відкритій воді



На виконання листа федерації плавання України від 30.04.2015 р. № 30/04, Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України та ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».


1. Комітету фізичної культури і спорту виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (В.Матешко) спільно з Міністерством молоді і спорту України провести в період з 19 по 22 червня 2015 року чемпіонат України з плавання на відкритій воді в акваторії міського озера.

2. Департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку виконавчого комітету міської ради (М.Смушак) встановити на місці проведення змагань контейнери для сміття, подіум та біотуалети.

3. Фінансовому управлінню виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (Г.Яцків) виділити кошти з міського бюджету на проведення заходу згідно кошторису (додаток).

4. Директору міського парку культури і відпочинку ім. Т.Шевченка В.Ротару надати катамарани (5 од.) та човни (5 од.), впорядкувати територію довкола міського озера, надати дозвіл на тимчасове використання приміщення рятувальної станції та можливість підключення до електромереж для проведення змагань та надати місце для паркування автомобіля з технічним обладнанням для змагань. Здійснити відповідні заходи задля очистки акваторії міського озера.

5. Начальнику управління з питань надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради І.Влізлу забезпечити безпеку проведення заходу з можливістю використання наявного рятувального екіпажу та техніки. Здійснити попередній огляд акваторії міського озера до 17 червня 2015 року.

6. Начальнику відділу з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної та мобілізаційної роботи виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради Б.Маланюку та начальнику МВ УМВС України в Івано-Франківській області Р.Прокопчуку організувати охорону громадського порядку під час проведення заходу.

7. Головному лікарю центральної міської клінічної лікарні Т.Масляку забезпечити двох медичних працівників під час проведення змагань.

8. Начальнику Івано-Франківського міськрайонного управління санітарно-епідеміологічної служби Р.Савчуку провести відповідні заміри з аналізом стану води у міському озері та надати 19 червня 2015 р. акт перевірки стану води організаційному комітету змагань.

9. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови М.Вереса.



Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.