Рішення виконавчого комітету  "Про надання статусу дитини-сироти, встановлення (припин..."  № 225 від 01.03.2018р. 
Документ №225 від 01.03.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

05.03.2018



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 01.03.2018р.  № 225
м.Івано-Франківськ
 


Про надання статусу дитини-сироти, встановлення (припинення) піклування та подальше влаштування



Розглянувши первинні матеріали справ, на підставі ст.ст. 5, 11, 12 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», ст.ст. 243, 244, 245, 248, 249, 250, 251 Сімейного кодексу України, ст.ст. 74, 1258, 1261, 1267 Цивільного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» зі змінами та доповненнями, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Надати статус дитини-сироти -, - року народження, у зв’язку зі смертю матері (свідоцтво про смерть серії І-НМ №- від - р., видане відділом державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби - міського управління юстиції) та батька (свідоцтво про смерть серії І-НМ №- від - р., видане - міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції в - області).

1.1. Встановити піклування над неповнолітнім -, - року народження, який зареєстрований за адресою: м.-, вул.-, -, кв.-, призначивши піклувальником сестру -, яка проживає за адресою: м.-, вул.-, -, кв.-.

1.2. Зобов’язати піклувальника переоформити на неповнолітнього належну йому за законом спадщину після смерті матері та зберегти за ним право користування житлом за адресою: м.-, вул.-, -, кв.- до досягнення дитиною повноліття.

2. Припинити піклування над неповнолітнім -, - року народження, який проживає за адресою: м.-, вул.-, -, кв. -, у зв’язку зі смертю піклувальника.

2.1. Службі у справах дітей (З.Сливка):

-  вжити заходи щодо подальшого влаштування -, - року народження, який навчається в державному професійно-технічному навчальному закладі «- -», на повне державне утримання;

- переоформити на неповнолітнього належну йому за законом спадщину після смерті - - і зберегти за ним права спільної сумісної власності та користування житлом за адресою: м.-, вул.-, -, кв.- до досягнення дитиною повноліття.

2.2. Вважати таким, що втратив чинність п.1.1. рішення виконавчого комітету міської ради від - р. №- «Про розгляд висновків опікунської ради».

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра Левицького.



Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.