Рішення виконавчого комітету  "Про перейменування вулиць..."  № 275 від 25.05.2007р. 
Документ №275 від 25.05.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

29.05.2007



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 25.05.2007р.  № 275
м.Івано-Франківськ
 


Про перейменування вулиць

Розглянувши матеріали комісії виконкому з питань адміністративно-територіального устрою, виконавчий комітет міської ради

вирішив:

  1. Зважаючи на пропозицію організації партії Християнсько-Демократичний Союз, перейменувати вул. Трускавецьку на вул. Йосифа Сліпого.
  2. Враховуючи вагомий історичний внесок відомого лідера німецької громади міста Теодора Цьоклера, перейменувати вул. Розумовського на вул. Теодора Цьоклера.
  3. Беручи до уваги звернення ОДА про вжиття необхідних заходів щодо перейменування однієї з вулиць міста іменем Сергія Єфремова з нагоди 130-річчя від дня його народження, перейменувати вул. Кулібіна на вул. Сергія Єфремова.
  4. Враховуючи неодноразові звернення товариства польської культури ім. Ф. Карпіньського перейменувати одну з вулиць на честь народженого у Івано-Франківський області польського поета епохи Просвітництва, уродженця Коломийського району Ф. Карпіньського, перейменувати вул. Оборонну на вул. Ф. Карпіньського.
  5. Управлінню житлово-комунального господарства міськвиконкому (П. Косюк) забезпечити встановлення аншлагів нових адрес та назв вулиць до 18.06.2007 р.
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, голову комісії з питань адміністративно-територіального устрою В. Кімаковича.

Перший заступник

міського голови                                                Володимир Швадчак



2011-2024 © Всі права застережено.