Рішення виконавчого комітету  "Про затвердження списків громадян, які перебувають на к..."  № 245 від 01.03.2018р. 
Документ №245 від 01.03.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

05.03.2018



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 01.03.2018р.  № 245
м.Івано-Франківськ
 


Про затвердження списків громадян, які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради



Керуючись Житловим Кодексом УРСР, Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, п.п. 15, 44-46 Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, затвердженими Постановою Ради Міністрів Української РСР і Української республіканської ради профспілок від 11 грудня 1984 року за  № 470, Положенням про громадську житлову комісію, затвердженим рішенням виконавчого комітету міської ради від 19.09.2000 року №401, виконавчий  комітет  міської ради


в и р і ш и в:


1. Затвердити реєстри та списки громадян, які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради станом на 01.02.2018 року:


1.1. Реєстр громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, віднесені до категорії 1 і перебувають на обліку для позачергового поліпшення житлових умов (додаток 1).

1.2. Реєстр громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, віднесені до категорії 2 і перебувають на обліку для позачергового поліпшення житлових умов (додаток 2).

1.3. Реєстр сімей, які переселяються з територій радіоактивного забруднення в Івано-Франківську область і перебувають на обліку для позачергового поліпшення житлових умов (додаток 3).

1.4. Реєстр осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та перебувають на обліку для позачергового поліпшення житлових умов (додаток 4).

1.5. Контрольний список інвалідів війни та осіб на яких поширюється чинність Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” (ст.10), які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради для позачергового поліпшення житлових умов (додаток 5).

1.6. Контрольний список громадян – учасників бойових дій в Афганістані та зарубіжних країнах, які перебувають на квартирному обліку при міськвиконкомі для першочергового поліпшення житлових умов (додаток 6).

1.7. Контрольний список громадян – учасників бойових дій, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, перебуваючи безпосередньо в районах антитерористичної операції у період її проведення та перебувають на квартирному обліку при міськвиконкомі для першочергового поліпшення житлових умов (додаток 7).

1.8. Контрольний список осіб, які повернулися з державного дитячого закладу, від родичів, опікуна чи піклувальника, і перебувають на квартирному обліку при міськвиконкомі для позачергового поліпшення житлових умов (додаток 8).

1.9. Контрольний список учасників Великої Вітчизняної та інших воєн, які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради для першочергового поліпшення житлових умов (додаток 9).

1.10. Контрольний список реабілітованих, які перебувають на квартирному обліку при міськвиконкомі для першочергового поліпшення житлових умов (додаток 10).

1.11. Список військовослужбовців запасу, які перебувають на квартирному обліку при міськвиконкомі згідно з п.45 “Правил обліку громадян…” (додаток 11).

1.12. Список осіб, які перебувають на позачерговій черзі (додаток 12).

1.13. Список осіб, які перебувають на першочерговій черзі (додаток 13).


2. Затверджені реєстри та списки оприлюднити на офіційному сайті міста у порядку встановленому законодавством.


3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Миколу Вітенка.



Міський голова                                                                Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.