Рішення виконавчого комітету  "Про надання вихідних даних - містобудівних умов та обме..."  № 236 від 01.03.2018р. 
Документ №236 від 01.03.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

05.03.2018



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 01.03.2018р.  № 236
м.Івано-Франківськ
 


Про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва


Розглянувши звернення громадян та юридичних осіб про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта  будівництва, керуючись Законом України від 17.02.2011 № 3038-VI «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України від 17.01.2017 № 1817-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення містобудівної діяльності», Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 07.07.2011 № 109 «Про затвердження Порядку надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, їх склад та зміст», пунктом 9 ст. 31, ст. 52, ч. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1.        Надати вихідні дані – містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва:

1.1.        Комунальному підприємству «Івано-Франківськводоекотехпром» для нового будівництва колектора зовнішньої дощової каналізації з камерами переключення від вул. Надрічної до вул. Промислової через вул. Крайківського до початку вул. Гарбарської у м. Івано-Франківську.

1.2.        Обслуговуючому кооперативу «ЖБК» Трикотажний» для будівництва групи багатоквартирних житлових будинків з вбудованими приміщеннями громадського призначення (І черга будівництва) на вул. Гетьмана Мазепи, 168 у м. Івано-Франківську.

1.3.        Обслуговуючому кооперативу «ЖБК» Трикотажний» для будівництва групи багатоквартирних житлових будинків з вбудованими приміщеннями громадського призначення (ІІ черга будівництва) на вул. Гетьмана Мазепи, 168 у м. Івано-Франківську.

1.4.        Фізичним особам для реконструкції квартири №4 з долученням частини горища на вул. Василіянок, 30а у м. Івано-Франківську.

1.5.        Фізичним особам для реконструкції кімнат №94 та №95 з долученням приміщень загального користування на вул. Б. Хмельницького, 87а у м. Івано-Франківську.

1.6.        Фізичній особі для реконструкції квартири №4 з добудовою та надбудовою на вул. Матейка, 19 у м. Івано-Франківську.

1.7.        Фізичній особі для реконструкції квартири №3 під індивідуальний житловий будинок на вул. Військовій, 7 у м. Івано-Франківську.

1.8.        Фізичній особі для реконструкції квартири №5 під стоматологічний кабінет на вул. Пасічній, 14 у м. Івано-Франківську.

2.        Відмовити у наданні вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва:

2.1.        Товариству з обмеженою відповідальністю «Дрім Таун Девелопмент» для будівництва багатоквартирного житлового будинку №1 з приміщеннями громадського призначення на вул. Степана Бандери, 60 у м. Івано-Франківську.

2.2.        Товариству з обмеженою відповідальністю «РОНА-ІФ» для будівництва індивідуального житлового будинку на вул. Галицькій, 54 у м. Івано-Франкіську.

2.3.        Товариству з обмеженою відповідальністю «Квартал Краківський» для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку  №1 (згідно генплану) на вул. Вовчинецькій, 225 у с. Вовчинець.

2.4.        Товариству з обмеженою відповідальністю «Квартал Краківський» для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку  №2 (згідно генплану)на вул. Вовчинецькій, 225 у с. Вовчинець.

2.5.        Приватному акціонерному товариству «Прикарпаттяобленерго» для нового будівництва закритої інженерної споруди на вул. Гетьмана Мазепи поруч буд. №162Б у м. Івано-Франківську.

2.6.        Товариству з обмеженою відповідальністю «Кафе Атлант» для будівництва торгового центру з житловою надбудовою в мікрорайоні в межах вул. Короля Данила – Пилипа Орлика – Бельведерська (№7 по генплану) у м. Івано-Франківську.

2.7.Товариству з обмеженою відповідальністю «Галицька марка» для реконструкції торгових павільйонів з надбудовою, реконструкції приміщень громадського призначення та нового будівництва магазину на вул. Залізничній, 30 у м. Івано-Франківську.

2.8.        Товариству з обмеженою відповідальністю «АТК ПЛЮС» для будівництва багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення на Б. Хмельницького, 73а у м. Івано-Франківську.

2.9.        Фізичній особі для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення на вул. Незалежності, 87а у м. Івано-Франківську.

2.10.        Фізичній особі для реставрації частини фасаду першого поверху та пристосування квартири №1 під торгово-офісні приміщення на вул. Івана Франка, 11 у м. Івано-Франківську.

2.11.        Фізичній особі для реконструкції квартири №32 під перукарню на вул. Гната Хоткевича, 77 у м. Івано-Франківську.

2.12.        Фізичній особі для реконструкції квартири №2 під офісні приміщення на вул. Грюнвальдській, 14 у м. Івано-Франківську.

3.        Внести зміни в містобудівні умови та обмеження від 20.10.2017р. №179-31.2.1-01 для будівництва цеху по ремонту обладнання та учбового кабінету з контакт-центром ПАТ «Прикарпаттяобленерго» на вул. Індустріальній, 34 у м. Івано-Франківську в:

- п. 1. Вид будівництва, адреса або місце розташування земельної ділянки та викласти в наступній редакції: Нове будівництво цеху по ремонту обладнання та учбового комбінату з контакт-центром Приватного акціонерного товариства «Прикарпаттяобленерго» на вул. Індустріальній, 34 у м. Івано-Франківську;

- п. 2. Інформація про замовника та викласти в наступній редакції: «Приватне акціонерне товариство «Прикарпаттяобленерго».

4.        Зобов’язати замовника:

4.1.        Отримати вихідні дані для проектування відповідно до статті 29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

4.2.        Розробити проектну документацію та затвердити її в установленому порядку.

4.3.        До виконання підготовчих та будівельних робіт приступити після отримання документа, що надає право на виконання вищезазначених робіт в управлінні з питань державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради з наступним прийняттям об’єкта до експлуатації в установленому законодавством порядку.

4.4.        Укласти з виконавчим комітетом міської ради та фінансовим управлінням виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради договір про пайову участь замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста.

5.        Головному архітектору міста Д. Нижнику затвердити наказ та видати містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва.

6.        Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О. Кайду.




Міський голова                                                                         Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.