Розпорядження міського голови  "Про проведення спортивного фестивалю "40 відтінків спор..."  № 250-р від 11.06.2015р. 
Документ №250-р від 11.06.2015р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

15.06.2015



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 11.06.2015р.  № 250-р
 


Про проведення спортивного фестивалю

«40 відтінків спорту»


На виконання листа громадської організації «Тепле Місто» № 03/17 від 17.03.2015 р. та ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».


1. Комітету фізичної культури і спорту виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (В.Матешко) спільно з громадською організацією «Тепле Місто» провести в період з 20 по 21 червня 2015 року цілодобовий спортивний фестиваль «40 відтінків спорту». Початок 20 червня о 6:00 год., завершення 21 червня о 22:00 год.

2. Департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку виконавчого комітету міської ради (М.Смушак) встановити в місцях проведення фестивалю турнікети, контейнери для сміття та біотуалети (додаток 1).

3. Директору міського парку культури і відпочинку ім. Т.Шевченка В.Ротару забезпечити безперешкодний в’їзд на територію міського озера та парку культури і відпочинку ім. Т.Шевченка для спеціального транспорту. Надати можливість підключення до електромереж (додаток 2), впорядкувати територію у місцях проведення фестивалю.

4. Начальнику управління освіти і науки виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради Н.Микулі надати дозвіл на використання спортивного майданчика загальноосвітньої школи-ліцею №23 Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника для проведення фестивалю.

5. Начальнику управління з питань надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради І.Влізлу забезпечити безпеку проведення заходу з можливістю використання наявного рятувального екіпажу та техніки.

6. Начальнику відділу з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної та мобілізаційної роботи виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради Б.Маланюку та начальнику МВ УМВС України в Івано-Франківській області Р. Прокопчуку організувати громадську безпеку та охорону порядку під час проведення заходу, начальнику ВДАІ Івано-Франківського МВ УМВС І.Клюці забезпечити регулювальників дорожнього руху 20.06.2015 року з 6.00 до 22.00 год. та 21.06.2015 року з 6.00 до 22.00 год. на пішохідних переходах міське озеро – міський парк культури і відпочинку ім. Т.Шевченка та коледж фізичного виховання – міський парк культури і відпочинку ім. Т.Шевченка.

7. Головному лікарю центральної міської клінічної лікарні Т.Масляку забезпечити медичних працівників під час проведення змагань.

8. Директору міського центрального стадіону «Рух» В.Ковалюку надати дозвіл на проведення фестивалю на запасних полях стадіону «Рух». Надати дозвіл на встановлення наметового містечка на території поблизу запасних полів стадіону «Рух».

9. Фінансовому управлінню виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (Г.Яцків) виділити кошти з міського бюджету на проведення заходу згідно кошторису (додаток 3).

10. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови М.Вереса.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.