Рішення виконавчого комітету  "Про організацію і проведення весняної толоки..."  № 264 від 07.03.2018р. 
Документ №264 від 07.03.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

11.03.2018"Західний кур'єр" 13 29.03.2018



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 07.03.2018р.  № 264
м.Івано-Франківськ
 


Про організацію і проведення весняної толоки


       Керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів», на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.03.2010 року № 777-р та з метою приведення до належного санітарного стану території міста Івано-Франківська, прилеглих територій, парків, озер, скверів, узбіч доріг, підготовки до Великодніх свят та святкування Дня міста, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в :

  1. Провести 31 березня 2018 року загальноміську толоку з благоустрою та озеленення території міста згідно додатку 1.
  2. Керівникам комунальних підприємств міста 31 березня 2018 року провести толоку з благоустрою території міста згідно додатку 2.
  3. КП «Муніципальна дорожня компанія» (В. Бурко) закупити необхідний інвентар, видати учасникам толоки згідно додатку 3.
    1. Списання закупленого інвентаря здійснити відповідно до вимог чинного законодавства.

4. Рекомендувати ТзОВ «Сервіс-Сіті-ІФ» (Ю. Андрусяк) долучитися до забезпечення учасників толок необхідним інвентарем.

5. Керівникам Департаментів та управлінь виконавчого комітету міської ради та суб’єктам господарської діяльності, які утримують території на підставі договорів з Департаментом житлової, комунальної політики та благоустрою залучити підлеглих працівників до проведення загальноміської толоки 31 березня 2018 року.

6. КП «Муніципальна дорожня компанія» (В. Бурко), КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (Р. Кімачук), ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (В. Рущак) та КП «Центр розвитку міста та рекреації» (Р. Василюк) забезпечити транспортом для вивезення зібраного сміття з територій згідно додатку 1.

7. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради (М. Смушак) забезпечити координацію робіт у ході проведення толоки на визначених об?єктах згідно додатку 1.

       8. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради (М. Смушак) для озеленення прибудинкових територій під час проведення толоки видати об»єднанням співвласників багатоквартирних будинків, житловим кооперативам, обслуговуючим кооперативам та житлово-будівельним кооперативам посадковий матеріал.

    1. Списання посадкового матеріалу здійснити відповідно до вимог чинного законодавства.

9. Відповідальним працівникам 31 березня 2018 року до 13.00 год. надати Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою інформацію про хід проведення толоки за телефоном 53-25-32 або на електронну адресу dkgmvk@ukr.net.

10. Рекомендувати громадським обґєднанням, будинковим комітетам та ОСББ, політичним партіям провести 31 березня 2018 року толоку з залученням мешканців на виконання робіт з впорядкування території на пропонованих в додатку об’єктах.

11. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В. Сусаніна) профінансувати Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою для придбання інвентаря та забезпечення транспортом під час проходження толоки зі статті «Видатки для організації та технічного забезпечення проведення державних та міських свят, визначних та пам'ятних дат» відповідно до додатку № 4.

12. Патронатній службі виконавчого комітету міської ради (В. Дротянко) оприлюднити в засобах масової інформації про проведення 31 березня 2018 року загальноміської толоки.

13. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови М. Вітенка.



Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.