Розпорядження міського голови  "Про реалізацію третього Всеукраїнського велопробігу до ..."  № 270-р від 24.06.2015р. 
Документ №270-р від 24.06.2015р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

28.06.2015



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 24.06.2015р.  № 270-р
 


Про реалізацію третього Всеукраїнського велопробігу до Дня Конституції


Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою відзначення Дня Конституції України шляхом проведення масового заходу, а також пропаганди здорового способу життя, залучення молоді до занять фізичною культурою і спортом, популяризації зеленого туризму та велоспорту:


1. Управлінню освіти і науки виконавчого комітету міської ради (Н.Микула), Івано-Франківському міському Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання (Л.Зваричук) здійснити організаційні заходи щодо реалізації третього Всеукраїнського велопробігу до Дня Конституції «Прикарпаття збирає друзів» (28 червня 2015р.).

2. Міському відділу внутрішніх справ УВС в Івано-Франківській області (Р.Прокопчук), т.в.о. начальника УДАІ УМВС України в Івано-Франківській області (К.Сотківу) здійснити заходи щодо безпечного руху колони велосипедистів по маршруту Івано-Франківськ – Богородчанський р-н – Івано-Франківськ.

3. Комунальному підприємству «Івано-Франківський міський рекламно-інформаційний центр» (В.Шахоріна) забезпечити безкоштовне розміщення афіш заходу на тумбах рекламно-інформаційного підприємства «Ратуша» та вимкнення звуку на світлодіодному екрані, розміщеному на Вічевому майдані з 9.00 год. до 10.00 год.

4. Відділу патронатної служби виконавчого комітету міської ради (М.Ковбас) забезпечити анонсування та висвітлення даного заходу в засобах масової інформації.

5. Комунальному підприємству «Телерадіокомпанії «Вежа» (О.Третяк) організувати анонсування та здійснити інформаційну підтримку велопробігу в ефірах радіо та телебачення «Вежа».

6. Головному лікарю центральної міської клінічної лікарні Т.Масляку забезпечити супровід учасників велопробігу медичним працівником.

7. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В.Сусаніна) профінансувати витрати на реалізацію велопробігу (додаток).

8. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на Івано-Франківський міський Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання (Л.Зваричук).

9. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови М.Вереса.



Міський голова                                                        Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.