Рішення міської ради  "Про надання дозволу КП "Електроавтотранс" на укладання ..."  № 30-18 від 15.02.2018р. 
Документ №30 від 15.02.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

19.02.2018



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(18  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 15.02.2018р.  № 30-18
 

Про надання дозволу КП «Електроавтотранс» на укладання договору фінансового лізингу для придбання автобусів



Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про фінансовий лізинг», Бюджетним кодексом України, відповідно до Програми розвитку комунального транспорту міста Івано-Франківська на 2018-2022 роки,  міська рада


ВИРІШИЛА:


1. Надати дозвіл Комунальному підприємству «Електроавтотранс» Івано-Франківської міської ради (код ЄДРПОУ 00432426) на укладання договору фінансового лізингу для придбання автобусів у кількості 40 одиниць з правом викупу.

Надати повноваження директору КП «Електроавтотранс» Голутяку В.Ю. на підписання договору фінансового лізингу і договору страхування майна та необхідних документів для оформлення цих договорів.

2. Делегувати виконавчому комітету право здійснювати будь-які організаційно-правові дії для забезпечення укладення та виконання договору.

3. Фінансовому управлінню виконавчого комітету (В. Сусаніна) при формуванні бюджетів на 2018-2022 роки передбачати кошти на обслуговування лізингових платежів, в тому числі на страхування автобусів відповідно до вимог чинного законодавства.

4. Комунальному підприємству «Електроавтотранс» Івано-Франківської міської ради:

4.1. Дозволити здійснювати витрати, пов’язані з ремонтом та обслуговуванням автобусів (п. 1 цього рішення), згідно з діючою системою огляду і ремонту рухомого складу та іншими нормативними і технологічними документами.

4.2. Після закінчення лізингу здійснити дії щодо оформлення відповідних документів, що підтверджують право власності на автобуси за територіальною громадою міста, в особі КП «Електроавтотранс».

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови (М. Вітенко), голову постійної комісії міської ради з питань бюджету (Р. Онуфріїв) і голову постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства (Р. Харук).





Міський голова                                                         Руслан Марцінків




2011-2024 © Всі права застережено.