Рішення виконавчого комітету  "Про основні заходи із забезпечення підготовки житлово-к..."  № 335 від 26.06.2015р. 
Документ №335 від 26.06.2015р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про хід виконання основних заходів із забезпечення підготовки житлово - комунального господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років
Рішення виконавчого комітету  №517 від 17.09.2015р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

30.06.2015



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 26.06.2015р.  № 335
м.Івано-Франківськ
 


Про основні заходи із забезпечення підготовки житлово-комунального господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років


       З метою забезпечення надійної та стабільної роботи підприємств і організацій житлово-комунального господарства міста та надання мешканцям необхідного рівня послуг в осінньо-зимовий період, керуючись Наказом Міністерства палива та енергетики України та Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 10.12.2008 р. № 620/378 та ст. ст. 30, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


       1. Затвердити перелік організаційних та основних заходів з підготовки житлово-комунального господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років (додатки 1, 2) та склад оперативного штабу із зазначених питань (додаток 3).

       2. Зобов’язати ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (В. Рущак), ТОВ «Станіславська теплоенергетична компанія» (С. Мельник), КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (М.Саєвич), КП «Дорожнє ремонтно-експлуатаційне управління» (В. Юсипів), КП «Міська ритуальна служба» (Р.Микула), КП «Електроавтотранс» (Л. Яковець), КП «Міськсвітло» (Ю.Волошанський), КП «Єдиний розрахунковий центр» (Р. Василюк), КП «Дирекція замовника» (Б. Абрамович), а також керівників організацій, які здійснюють технічну експлуатацію житлового фонду (ЖБК, ОСББ та інших), організувати виконання капітальних та поточних ремонтів основного обладнання, теплових і водопровідних мереж, житлового фонду, доріг, а також підготовку снігоприбиральної техніки, згідно з термінами, затвердженими цим рішенням.

       Для забезпечення безперебійного виробництва теплової енергії, подачі води і водовідведення ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (В.Рущак), ТОВ «Станіславська теплоенергетична компанія» (С. Мельник), КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (М. Саєвич) до 01.10.2015 року укласти угоди з відповідними організаціями на постачання природного газу та електроенергії в необхідних обсягах; погасити заборгованість за спожиті газ і електроенергію в терміни, передбачені затвердженими графіками.

       3. ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (В. Рущак), ТОВ «Станіславська теплоенергетична компанія» (С. Мельник) до початку опалювального сезону 2015-2016 років:

       - забезпечити підготовку теплового господарства згідно Правил, затверджених Наказом Міністерства палива та енергетики України та Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 10.12.2008 року № 620/378;

       - забезпечити оснащення вузлами обліку теплової енергії житлового фонду з централізованим теплопостачанням.

       4. Покласти персональну відповідальність на керівників комунальних підприємств і організацій (В. Рущак, М. Саєвич, Р. Василюк, Б. Абрамович) та керівників організацій, які здійснюють технічну експлуатацію житлового фонду (ЖБК, ОСББ та інших) за підготовку, технічний стан та експлуатацію систем теплопостачання, гарячого і холодного водопостачання та водовідведення, а також - за своєчасну оплату наданих комунальних послуг установам, населенню і погашення допущеної ними заборгованості.

       5. Балансоутримувачам житлового фонду до 01.10.2015 року. забезпечити підготовку житлових будинків та оформити паспорти і акти готовності до роботи в опалювальний період (відповідно до Наказу Міністерства палива та енергетики України та Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 10.12.08 року № 620/378).

       6. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій (І. Влізло) розробити та узгодити з Департаментом комунального господарства, транспорту і зв’язку (М. Смушак) оперативні плани спільних дій, спрямованих на локалізацію та ліквідацію аварій на системах газо-, електро-, тепло-, водопостачання і водовідведення усіх форм власності.

       7. Управлінню економічного та інтеграційного розвитку виконавчого комітету міської ради (Н. Кромкач):

- визначити мінімально необхідні обсяги забезпечення енергоносіями споживачів, які фінансуються з місцевого бюджету;

- визначити до 01 серпня 2015 року перелік підприємств, які беруть участь у регулюванні газоспоживання та затвердити графік переведення їх на резервні види палива.

       8. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В. Сусаніна), управлінню Державної казначейської служби України в м. Івано-Франківську (В. Косик), головним розпорядникам бюджетних коштів взяти на особистий контроль питання розрахунків за енергоносії та житлово-комунальні послуги.

       9. Про хід виконання даного рішення заслухати на засіданні виконавчого комітету міської ради у вересні цього року.

       10. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на заступника міського голови Р. Гайду.

       11. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови згідно розподілу посадових обов’язків.



       Міський голова                                                        Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.