Рішення виконавчого комітету  "Про організацію торгівлі головними уборами в місті..."  № 559 від 17.11.2009р. 
Документ №559 від 17.11.2009р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

21.11.2009



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 17.11.2009р.  № 559
м.Івано-Франківськ
 


Про організацію торгівлі головними уборами в місті



       Керуючись ст. 30 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням виконавчого комітету міської ради від 17.09.2009 року №450 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 18.11.2008 р. №554 «Про затвердження «Положення про порядок організації літньої торгівлі товарами продовольчої і непродовольчої групи на вулицях і площах м. Івано-Франківська», Законом України від 31.10.2008 року «Про першочергові заходи щодо запобігання негативним наслідкам фінансової кризи та про внесення змін до деяких законодавчих актів України», Постановою Кабінету Міністрів України від 26 серпня 2009 року №982 «Про затвердження Порядку розміщення малих архітектурних форм для провадження підприємницької діяльності» та з метою впорядкування торгівлі в місті виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


  1.Враховуючи згоду землекористувачів, дозволити суб”єктам підприємницької діяльності з 1 грудня  2009 року по 15 квітня 2010 року здійснювати торгівлю головними уборами згідно схем розміщення стендів-лотків з торгівлі головними уборами, затверджених управлінням архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради,  згідно з додатком.


   2.Зобов»язати суб»єктів підприємницької діяльності привести дозвільні документи у відповідність до Положення «Про затвердження Порядку розміщення малих архітектурних форм для провадження підприємницької діяльності», розробленого відповідно до вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 26 серпня 2009 року №982 «Про затвердження Порядку розміщення малих архітектурних форм для провадження підприємницької діяльності». 


  3.Суб»єкти підприємницької діяльності, які отримують дозвіл на право здійснення торгівлі головними уборами, зобов»язані:

   -встановити стенди-лотки по лінії фасаду закладів торгівлі за умови збереження тротуару на ширину 1,5 м. та погодити їх встановлення з керівниками цих торгових закладів;

   -дотримуватись «Правил дрібно-роздрібної торгівельної мережі»,   затверджених наказом Міністерства зовнішніх економічних зв»язків і торгівлі України від 08.07.1996 року та інших законодавчих актів;

   -укласти угоди з перевізниками на вивіз твердих побутових відходів.

 

  4.Зобов”язати осіб, які здійснюють дрібно-роздрібну торгівлю головними уборами, мати відповідні документи, наявність яких передбачена чинним законодавством.


  5.Міському відділу УМВС України в Івано-Франківській області /В. Фелик/, Державній податковій інспекції в місті /Я. Кравців/, управлінню торгівлі виконавчого комітету міської ради /І. Витриховський/ забезпечити належний контроль за дотриманням необхідного порядку при здійсненні дрібно-роздрібної торгівлі суб”єктами підприємницької діяльності та вживати заходів впливу до порушників законодавства в галузі торгівлі.


  6.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Ярослава Яцишина.



Міський голова                                                            Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.