Рішення виконавчого комітету  "Про заходи щодо впорядкування відключення окремих кварт..."  № 568 від 17.11.2009р. 
Документ №568 від 17.11.2009р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

21.11.2009



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 17.11.2009р.  № 568
м.Івано-Франківськ
 


Про заходи щодо впорядкування відключення

окремих квартир



Протягом останнього міжопалювального сезону низка споживачів провела відключення своїх окремих квартир при наявності дозволу відповідної комісії міськвиконкому на відключення всіх квартир, що розміщені на стояку. Враховуючи, що частина власників квартир, підключених до стояків, на які видано дозволи на відключення, внаслідок впливу фінансової кризи виявилась неспроможною до оплати послуг по відключенню та встановленню індивідуального опалення і потребує відтермінування відключення від централізованого опалення своїх помешкань, та на підставі ст. 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет міської ради


вирішив:


  1. Надати, як виняток, право комісії з розгляду питань, пов’язаних з відключеннями квартир від мереж централізованого опалення та гарячого водопостачання, видати дозволи на відключення окремих квартир згідно списку (додається).


  1. ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (І. Прокопів) у відповідності з рішенням сесії міської ради від 31 березня 2009 року “Про основні принципи забезпечення міста Івано-Франківська теплопостачанням та гарячим водопостачанням» по закінченню опалювального сезону провести аналіз теплозабезпечення житлового фонду міста з метою оптимізації витрат на теплопостачання та раціонального і економного використання енергоресурсів.


  1. Управлінню житлово-комунального господарства (П. Косюк) розробити та погодити з підприємством «Івано-Франківськтеплокомуненерго» заходи щодо мінімізації впливу відключення від централізованого опалення окремих споживачів на функціонування системи централізованого теплопостачання підприємства та подати  комісії з розгляду питань, пов’язаних з відключеннями квартир від мереж централізованого опалення та гарячого водопостачання.


  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Олександра Дерев'янка.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.