Рішення виконавчого комітету  "Про надання дозволу на тимчасове встановлення збірно-ро..."  № 314 від 29.03.2018р. 
Документ №314 від 29.03.2018р. Втратив чинність
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про затвердження Положення про порядок надання та продовження терміну дії дозволу на тимчасове встановлення збірно-розбірних металевих гаражів у дворах багатоквартирних житлових будинків (нова редакція)
Рішення міської ради  №173 від 08.07.2016р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про перенесення збірно-розбірного металевого гаража
Рішення виконавчого комітету  №995 від 29.08.2019р. Чинний

 
Історія документа

29.08.2019p. - Втрата чинності

 
Публікації документа

02.04.2018



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 29.03.2018р.  № 314
м.Івано-Франківськ
 


Про надання дозволу на тимчасове встановлення збірно-розбірного металевого гаража



       Розглянувши матеріали, подані департаментом соціальної політики, відповідно до рішення Івано-Франківської міської ради від 08.07.2016 року № 173-6 «Про затвердження Положення про порядок надання та продовження терміну дії дозволу на тимчасове встановлення збірно-розбірних металевих гаражів у дворах багатоквартирних житлових будинків» (нова редакція), керуючись Законами України «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні», "Про місцеве самоврядування в Україні", виконавчий комітет міської ради


вирішив:


       1. Надати дозвіл на тимчасове встановлення збірно-розбірного металевого гаража мешканцю міста Мелимуці Ю.Ю. (м .Івано-Франківськ) у дворі будинку на вул. Гетьмана Мазепи, терміном на 5 років.

       2. Вищезазначеній особі після прийняття рішення виконавчого комітету про надання дозволу на тимчасове встановлення збірно-розбірного металевого гаража, протягом п’яти робочих днів звернутися в департамент соціальної політики виконкому міської ради із заявою про укладення Договору тимчасового користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення збірно-розбірного металевого гаража.

       3. Департаменту соціальної політики виконкому міської ради (В.Семанюк) підготувати Договір тимчасового користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення збірно-розбірного металевого гаража та подати на підпис заступнику міського голови.

       4. Контроль за виконанням рішення покласти на  заступників міського голови Олексія Кайду  та Олександра Левицького.



Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.