Рішення виконавчого комітету  "Про обстеження стану пожежної безпеки об'єктів з масови..."  № 304 від 29.03.2018р. 
Документ №304 від 29.03.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

02.04.2018



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 29.03.2018р.  № 304
м.Івано-Франківськ
 


Про обстеження стану пожежної безпеки об’єктів з масовим перебуванням людей міста Івано-Франківська



Керуючись ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», вимогами постанови Кабінету Міністрів України від 18.12.2017 року № 1104 «Про затвердження переліку органів державного нагляду (контролю), на які поширюється дія Закону України «Про тимчасові особливості здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» та з метою забезпечення належного стану пожежної безпеки на об’єктах з масовим перебуванням людей на території міста Івано-Франківська, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:


  1. Утворити робочу групу з обстеження вимог пожежної безпеки на об’єктах з масовим перебуванням людей, що знаходяться на території міста (додаток 1).
  2. Робочій групі провести обстеження стану дотримання вимог пожежної безпеки об’єктів відповідно до переліку( додаток 2).
  3. Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради (І. Смаль) у загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах провести відкриті уроки з питань пожежної безпеки та дій під час виникнення пожеж.
  4. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання даного рішення покласти на управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів міської ради ( І. Влізло).
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О.Кайду.



Міський голова                                                                Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.