Рішення виконавчого комітету  "Про створення інвестиційного іміджу міста через розвито..."  № 574 від 26.11.2009р. 
Документ №574 від 26.11.2009р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про план роботи виконавчого комітету міської ради на друге півріччя 2009 року
Рішення виконавчого комітету  №294 від 16.06.2009р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про підписання Угоди про партнерську співпрацю між містами Івано-Франківськ (Україна) та Зєльона Гура (Республіка Польща)
Рішення виконавчого комітету  №285 від 21.04.2016р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про підписання Угоди про партнерську співпрацю між містами Івано-Франківськ (Україна) та Руставі (Грузія)
Рішення виконавчого комітету  №286 від 21.04.2016р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про підписання Угоди про партнерську співпрацю між містами Івано-Франківськ (Україна) та Стрешенським районом (Республіка Молдова)
Рішення виконавчого комітету  №287 від 21.04.2016р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про підписання Угоди про партнерську співпрацю між містами Івано-Франківськ (Україна) та Брага (Португалія)
Рішення виконавчого комітету  №185 від 24.03.2017р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про підписання Угоди про партнерську співпрацю між містом Івано-Франківськ (Україна) та містом Ніредьгаза (Угорщина)
Рішення виконавчого комітету  №255 від 27.04.2017р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про підписання Івано-Франківською міською територіальною громадою Договору про дружбу і співпрацю з містом Губбіо
Рішення виконавчого комітету  №244 від 09.03.2023р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про підписання Угоди про партнерську співпрацю між містами Івано-Франківськ (Україна) та Бродніца (Польща)
Рішення виконавчого комітету  №562 від 02.08.2017р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про підписання Угоди про партнерську співпрацю між містом Івано-Франківськ (Україна) та містом Бая Маре (Румунія)
Рішення виконавчого комітету  №752 від 21.09.2017р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про підписання Угоди щодо встановлення партнерських відносин між містом Івано-Франківськом Івано-Франківської області, Україна та містом Наньнін Гуансі-Чжуанського Автономного округу Китайської Народної Республіки
Рішення виконавчого комітету  №422 від 11.04.2019р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про укладення Угоди про партнерську співпрацю між містом Івано-Франківськ (Україна) та містом Ланьцут (Республіка Польща)
Рішення виконавчого комітету  №1596 від 26.12.2019р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про виділення коштів
Рішення виконавчого комітету  №148 від 07.02.2020р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про підписання Івано-Франківською міською територіальною громадою Угоди про побратимство зі столичним містом Потсдам
Рішення виконавчого комітету  №243 від 09.03.2023р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

30.11.2009



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 26.11.2009р.  № 574
м.Івано-Франківськ
 


Про створення інвестиційного іміджу міста через розвиток партнерських відносин з порідненими містами



На виконання рішення сесії міської ради від 30.07.2009р. «Про виконання заходів з мінімізації негативного впливу економічно-фінансової кризи на економіку міста» та відповідно до рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від № 294 від 16.06.2009 року «Про план роботи виконавчого комітету міської ради на II півріччя 2009 року», розглянувши інформацію про створення інвестиційного іміджу міста через розвиток  партнерських відносин з порідненими містами виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:


  1. Інформацію «Про створення інвестиційного іміджу міста через розвиток  партнерських відносин з порідненими містами» взяти до відома (інформація додається).


  1. Головам делегацій, що направляються до поріднених міст, звертати особливу увагу на презентацію економічних та інвестиційних можливостей міста під час офіційних зустрічей. З цією метою включати до складу делегацій (груп) керівників провідних промислових підприємств міста, начальників управлінь, відповідальних працівників економічного блоку виконкому.


  1. Керівникам управлінь і відділів виконавчого комітету, відповідно до компетенції, провести аналіз інвестиційних проектів на предмет актуальності, відповідності до потреб і можливостей міста. Інвестиційні проекти (пропозиції) подати до 1 березня 2010р.  українською та англійською мовами в управління економічного та інтеграційного розвитку для пошуку потенційних інвесторів через дипломатичні, торгово-економічні представництва іноземних держав в Україні, а також для поширення в поріднених і партнерських містах.


  1. Управлінню економічного та інтеграційного розвитку, враховуючи досвід поріднених і партнерських міст, розробити пропозиції про засоби популяризації міста Івано-Франківська, в тому числі, щодо виготовлення презентаційних матеріалів. Передбачити затрати на їх виготовлення в програмі соціально-економічного розвитку міста на 2010р.


  1. Керівникам управлінь і відділів виконавчого комітету до 10 грудня 2009р. подати в управління економічного та інтеграційного розвитку звіт про хід виконання галузевих угод, меморандумів, протоколів про співпрацю у сфері міжнародних зв’язків у 2009р., а також пропозиції до плану міжнародних заходів на 2010р.


  1. Зобов’язати керівників управлінь і відділів виконавчого комітету неухильно дотримуватись Інструкції про порядок прийому іноземних делегацій, груп, окремих іноземних громадян, забезпечення режимних заходів в управліннях та відділах виконавчого комітету міської ради, удосконалення роботи з координації діяльності у сфері зовнішніх зв’язків та порядку здійснення службових відряджень за кордон (додаток до рішення виконавчого комітету №618 від 20.12.2007). Щоквартально письмово інформувати міського голову про дотримання працівниками виконавчого комітету вимог даної інструкції.


  1. Рішення про укладення міжнародних договорів, угод, меморандумів, протоколів про наміри тощо ухвалювати на засіданнях виконавчого комітету.


  1. Активніше використовувати можливості партнерської участі міської ради, громадських організацій міста у проектах міжнародної технічної допомоги, що реалізуються в поріднених містах. З цією метою управлінню економічного та інтеграційного розвитку провести в лютому 2010р. тренінг з питань залучення МТД в соціально-економічний розвиток міста.



  1. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Я. Яцишина.




Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.