Рішення виконавчого комітету  "Про надання вихідних даних - містобудівних умов та обме..."  № 349 від 04.04.2018р. 
Документ №349 від 04.04.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

08.04.2018



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 04.04.2018р.  № 349
м.Івано-Франківськ
 


Про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва


Розглянувши звернення громадян та юридичних осіб про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва, керуючись Законом України від 17.02.2011 № 3038-VI «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України від 17.01.2017 № 1817-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення містобудівної діяльності», пунктом 9 ст. 31, ст. 52, ч. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1.        Надати вихідні дані – містобудівні умови та обмеження                     для проектування об’єкта будівництва:

1.1.        Комунальному підприємству «Івано-Франківськводоекотехпром» для нового будівництва вуличного водопроводу діам. 160 мм на вул. Січеславській-Миру у м. Івано-Франківську.

1.2.        Фізичним особам для реконструкції кімнати №103-а                          з долученням частини приміщень загального користування (санвузла)                  в гуртожитку на вул. Дорошенка, 28 у м. Івано-Франківську.

1.3.        Фізичним особам для реконструкції виробничих, торгових, офісних, допоміжних приміщень, зали лікувально-оздоровчої гімнастики під готельно-ресторанний комплекс на вул. Богдана Хмельницького, 73               у м. Івано-Франківську.

2.        Відмовити у наданні вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва:

2.1.        Приватному акціонерному товариству «Івано-Франківськторф»                для реконструкції адміністративно-виробничих будівель в частині майстерні, кузні, складів під склад-магазин з допоміжними приміщеннями на вул. Б. Хмельницького, 59 у м. Івано-Франківську.

2.2.        Обслуговуючому кооперативу «ЖБК» Краківський» для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку (№1 згідно генплану) на вул. Вовчинецькій, 225 у с. Вовчинець.

2.3.        Обслуговуючому кооперативу «ЖБК» Краківський»                      для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку (№2 згідно генплану) на вул. Вовчинецькій, 225 у с. Вовчинець.

2.4.        Фізичній особі для реставрації частини фасаду першого поверху та пристосування квартири №1 під торгово-офісні приміщення на вул. Івана Франка, 11 у м. Івано-Франківську.

3.        Внести зміни в містобудівні умови та обмеження                               від 16.06.2016р. №68-51.1-01 для реконструкції складу                                         під виробничо-складські приміщення на вул. Джохара Дудаєва, 10                                   у м. Івано-Франківську в:

  • п. 11. «Основні техніко-економічні показники об’єкта будівництва» викласти в наступній редакції:

4) Загальний будівельний об’єм до реконструкції – 3 296,20 м3;

5) Загальний будівельний об’єм після реконструкції – 4 199,0 м3.

4.        Зобов’язати замовника:

4.1.        Отримати вихідні дані для проектування відповідно до статті 29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

4.2.        Розробити проектну документацію та затвердити її в установленому порядку.

4.3.        До виконання підготовчих та будівельних робіт приступити після отримання документа, що надає право на виконання вищезазначених робіт в управлінні з питань державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради                           з наступним прийняттям об’єкта до експлуатації в установленому законодавством порядку.

4.4.        Укласти з виконавчим комітетом міської ради договір про пайову участь замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста.

5.        Головному архітектору міста Д. Нижнику підготувати та затвердити наказ про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування обєкта будівництва.

6.        Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О. Кайду.



Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.