Рішення виконавчого комітету  "Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міськ..."  № 282 від 25.05.2007р. 
Документ №282 від 25.05.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

29.05.2007



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 25.05.2007р.  № 282
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 14.12.04 р. №443 «Про порядок організації та проведення видовищних заходів в місті»


З метою збереження та утримання в належному санітарному стані місць проведення масових видовищних заходів в місті Івано-Франківську, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:


  1. Внести зміни в рішення МВК № 443 від 14.12.04 р., виклавши п.1.4 у наступній  редакції: Управлінню житлово-комунального господарства (П. Косюк) зобов'язати організації, які проводять концертні програми, масові видовищні заходи, гастролі приїжджих колективів, цирків, зоопарків, луна-парків та окремих виконавців укладати з відповідними службами житлово-комунального господарства (КП ДРЕУ, ВАТ «Зелене господарство», КП Івано-Франківськводоекотехпром», ДП «Міськсвітло»,  дирекцією парку культури та відпочинку імені Т.Г. Шевченка) угоди на прибирання, відновлення зелених насаджень, на витрати по встановленню подіумів, сцени, біо-туалетів, забезпечення електропостачання та ін.
  2. Доповнити рішення п. 1.5. Спільно з центральною міською лікарнею (Я.  Джигіта) погоджувати організацію медичного забезпечення у місцях проведення заходів.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з  питань діяльності  виконавчих органів міської ради  В.Кімаковича.



Перший заступник

міського голови                                            Володимир Швадчак



2011-2024 © Всі права застережено.