Рішення виконавчого комітету  "Про основні заходи з забезпечення підготовки господарст..."  № 283 від 12.06.2007р. 
Документ №283 від 12.06.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

16.06.2007



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 12.06.2007р.  № 283
м.Івано-Франківськ
 


Про основні заходи з забезпечення підготовки господарства міста до роботи в осінньо-зимовий  період 2007-2008 років



З метою забезпечення надійної та стабільної роботи підприємств і організацій житлово-комунального господарства, соціально-культурних закладів міста та надання мешканцям необхідного рівня послуг в осінньо-зимовий період, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


1. Затвердити перелік організаційних та основних заходів з підготовки господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2007-2008 років (додатки 1,2,3,4,5) та склад комісії з координації і контролю за їх виконанням (додаток 6).


2. Зобов’язати начальників управлінь виконавчого комітету міської ради П.Косюка, М.Вереса, М.Петрика, головного лікаря  центральної міської клінічної лікарні Я.Джигіту та керівників комунальних підприємств ДМП ”Івано-Франківськтеплокомуненерго” А.Блащука, КП “Івано-Франківськводоекотехпром” М.Саєвича, КП ”Дорожнє ремонтно-експлуатаційне   управління” В.Юсипіва організувати виконання капітальних та поточних ремонтів основного обладнання, теплових і водопровідних мереж, житлового фонду і доріг, підготовки снігоприбиральної техніки згідно з термінами, затвердженими цим рішенням.

Для забезпечення безперебійного виробництва теплової енергії, подачі води і водовідведення до 01.10.2007 року укласти договори з газо- та електропостачальними організаціями на постачання природного газу та електроенергії в необхідних обсягах; погасити заборгованість за спожиті газ і електроенергію в терміни, передбачені затвердженими графіками.


3. Покласти персональну відповідальність на керівників підприємств та організацій управління житлово-комунального господарства міськвиконкому А.Блащука, М.Саєвича, М.Курчія, О.Петрик, З.Макогон, В.Проданюка,  З.Карабіна,  М.Рибака,  В.Семанюк, Л.Андрусяк за своєчасну оплату вартості наданих житлово-комунальних послуг підприємствами, бюджетним установам, населенню і погашенням допущеної ними заборгованості.        

Категорично заборонити їм відключати від водо- і теплопостачання населення і споживачів, які здійснюють поточну оплату за надані послуги та виконують складені графіки погашення минулої заборгованості.


4. Начальнику управління освіти та науки виконавчого комітету міської ради М.Вересу, начальнику управління культури виконавчого комітету міської ради М.Петрику, головному  лікарю  центральної  міської  клінічної  лікарні  Я.Джигіті до 1 серпня 2007 року погасити заборгованість за теплову енергію, водопостачання, водовідведення та вирішити авансове перерахування коштів за комунальні послуги.

Покласти персональну відповідальність за перевищення споживання енергоносіїв понад встановлені обсяги на керівників бюджетних установ і організацій.


5. Доручити  заступнику  міського   голови   О.Дерев’янку   розглянути стан розрахунків за використані в поточному році енергоносії та житлово-комунальні послуги та внести пропозиції щодо притягнення до відповідальності посадових осіб, з вини яких допущено погіршення платіжної дисципліни.


6. Фінансовому  управлінню виконавчого комітету  міської ради (В.Сусаніна), відділенню Державного казначейства в місті (В.Смачило), головним розпорядникам бюджетних коштів, взяти під особистий контроль питання розрахунків за енергоносії та комунальні послуги.


7. Управлінню    економічного та інтеграційного  розвитку    виконавчого комітету міської ради (Б.Білик):  

- визначити  мінімально необхідні обсяги  забезпечення енергоносіями споживачів, що фінансуються з місцевого бюджету;

- визначити  до  1  серпня  2007 року  перелік  підприємств,  які  беруть участь у регулюванні газоспоживання та затвердити графік переведення їх на резервні види палива;

- разом з управлінням   житлово - комунального  господарства виконавчого комітету міської ради (П.Косюк) з метою подолання збитковості житлово-комунальних підприємств  вжити заходів щодо затвердження тарифів на житлово-комунальні послуги в розмірі економічно-обгрунтованих витрат на їх виробництво або передбачити згідно із законом у відповідному бюджеті різницю між затвердженим розміром цін/тарифів та економічно-обгрунтованими витратами на виробництво цих послуг.


8. Управлінню  житлово - комунального  господарства виконавчого  комітету міської ради (П.Косюк):

- разом з управлінням надзвичайних ситуацій (Ю.Щочкін) розробити та узгодити оперативні плани спільних дій, спрямованих на локалізацію та ліквідацію аварій на системах газо-, електро-, тепло-, водопостачання і водовідведення усіх форм власності.

- разом з керівниками підвідомчих підприємств активізувати практичну

роботу комісій при житлово-експлуатаційних організаціях із збору коштів за надані послуги і забезпечити до 1 серпня 2007 року проведення інвентаризації заборгованості за спожиті енергоносії та житлово-комунальні послуги;

- разом з керівниками житлово-експлуатаційних організацій  вирішити питання розрахунків в повному обсязі з ДМП “Івано-Франківськтеплокомуненерго” за надані послуги, кошти від яких направити на розрахунок за спожиту електроенергію, що використана на подачу тепла.

- разом з  відділом  раціонального  використання енергоресурсів (М.Мельникович) управління економічного та інтеграційного  розвитку виконавчого комітету міської ради забезпечити за рахунок модернізації джерел теплопостачання, теплових, водопровідних та каналізаційних мереж економію газу не менше 10 відсотків, електроенергії не менше 5 відсотків до минулорічного споживання.

- вжити  заходів  щодо погашення до 01.10 2007 року заборгованості  із виплати заробітної плати працівникам житлово-комунальних  підприємств.


9. Встановити, що забезпечення тепловою енергією споживачів (крім населення), можливе тільки після погашення заборгованості за раніше отриману теплову енергію і воду та проведену місячну попередню проплату.


10. Про хід виконання даного рішення заслухати на засіданні виконавчого комітету міської ради у вересні цього року.


11. Контроль за виконанням рішення покласти  на   заступників   міського голови згідно  розподілу посадових обов’язків.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.