Рішення виконавчого комітету  "Про проведення циклу родинних свят у мікрорайонах міста..."  № 360 від 12.04.2018р. 
Документ №360 від 12.04.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про внесення змін у рішення виконавчого комітету міської ради від 12.04.2018 р. № 360
Рішення виконавчого комітету  №578 від 31.05.2018р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про внесення змін у рішення виконавчого комітету міської ради від 12.04.2018 р. № 360
Рішення виконавчого комітету  №601 від 07.06.2018р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

16.04.2018



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 12.04.2018р.  № 360
м.Івано-Франківськ
 


Про проведення циклу родинних свят у мікрорайонах міста


Керуючись ст.ст.27,32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою підвищення ролі родини в духовному, естетичному і національно-патріотичному вихованні підростаючого покоління, створення належних умов для культурного, духовного та естетичного збагачення  мешканців міста Івано-Франківська, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради

вирішив:


  1. Затвердити програму заходів циклу родинних свят у мікрорайонах міста (додаток 1).
  2. Департаменту культури міської ради (Н.Загурська) забезпечити організацію та проведення циклу родинних свят у мікрорайонах міста згідно з додатком 1.
  3. Відділу патронатної служби виконавчого комітету міської ради (В.Дротянко) довести програму циклу родинних свят у мікрорайонах міста до громадськості міста та забезпечити висвітлення її у засобах масової інформації.
  4. Управлінню охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради (М.Бойко) забезпечити чергування медичних працівників під час проведення циклу родинних свят у мікрорайонах міста згідно з програмою (додаток 1).
  5. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів міської ради (І.Влізло) здійснити обстеження територій поблизу проведення циклу родинних свят на предмет безпечного відпочинку відповідно до програми (додаток 1).
  6. Івано-Франківському відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області (Р.Прокопчук) та управлінню патрульної поліції в Івано-Франківській області (О.Костенко) забезпечити громадський порядок та патрулювання під час проведення циклу родинних свят згідно з програмою (додаток1).
  7. Комунальному підприємству «Муніципальна варта» (Б.Кухарук) сприяти Івано-Франківському відділу поліції (Р.Прокопчук) та управлінню патрульної поліції в Івано-Франківській області (О. Костенко) у забезпеченні громадського порядку під час проведення циклу родинних свят згідно з програмою (додаток 1).
  8. Івано-Франківському МВ УДСНС України в Івано-Франківській області (В.Мацалак) забезпечити та взяти під контроль виконання протипожежних заходів під час проведення циклу родинних свят згідно з програмою (додаток 1).
  9. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В.Сусаніна) профінансувати витрати на проведення циклу родинних свят у мікрорайонах міста відповідно до кошторису (додаток 2).
  10. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на Департамент культури міської ради.
  11. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О.Левицького.



Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.