Рішення виконавчого комітету  "Про організацію та проведення міського конкурсу з визна..."  № 363 від 12.04.2018р. 
Документ №363 від 12.04.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про Програму легалізації найманої праці та забезпечення кваліфікованими кадрами підприємств м. Івано-Франківська на 2017-2020 рр.
Рішення міської ради  №332 від 22.12.2016р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

16.04.2018



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 12.04.2018р.  № 363
м.Івано-Франківськ
 


Про організацію та проведення міського конкурсу з визначення кращого монтажника санітарно-технічних систем і устаткування серед учнів ПТНЗ


Відповідно до рішення 9 сесії Івано-Франківської міської ради від 22.12.2016 р. № 332-9 “Про Програму легалізації найманої праці та забезпечення кваліфікованими кадрами підприємств м. Івано-Франківська на 2017-2020 рр.”, з метою організації конкурсу з визначення кращого монтажника санітарно-технічних систем і устаткування серед учнів професійно-технічних навчальних закладів міста, керуючись ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в


1. Затвердити Положення та умови міського конкурсу з визначення кращого монтажника санітарно-технічних систем і устаткування серед учнів професійно-технічних навчальних закладів (додаток 1).

2. Затвердити форму заявки на участь у фінальному етапі міського конкурсу з визначення кращого монтажника санітарно-технічних систем і устаткування серед учнів професійно-технічних навчальних закладів (додаток 2).

3. Затвердити склад оргкомітету міського конкурсу з визначення кращого монтажника санітарно-технічних систем і устаткування серед учнів професійно-технічних навчальних закладів (додаток 3).

4. Затвердити склад журі міського конкурсу з визначення кращого монтажника санітарно-технічних систем і устаткування серед учнів професійно-технічних навчальних закладів (додаток 4).

5. Виділити зі статті видатків міського бюджету за КПКВКМБ 2717693 “Інші заходи пов’язані з економічною діяльністю”, а саме з “Програми легалізації найманої праці та забезпечення кваліфікованими кадрами підприємств м. Івано-Франківська на 2017-2020 рр.” кошти в сумі 12800,00 грн. (дванадцять тисяч вісімсот гривень 00 коп.) для оплати послуг на проведення конкурсу з визначення кращого монтажника санітарно-технічних систем і устаткування та виготовлення дипломів переможцям і учасникам конкурсу.

6. Управлінню праці Івано-Франківської міської ради (Н.Дмитраш) забезпечити організацію та проведення конкурсу.

7. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В.Сусаніна) профінансувати головного розпорядника коштів – управління економічного та інтеграційного розвитку виконавчого комітету міської ради (Н.Кромкач) по вищезазначених видатках відповідно до визначеного обсягу.

8. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Богдана Білика.



Міський голова                                                                                        Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.