Рішення виконавчого комітету  "Про затвердження Положення про організацію роботи послу..."  № 365 від 12.04.2018р. 
Документ №365 від 12.04.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

16.04.2018"Західний кур'єр" 17 26.04.2018



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 12.04.2018р.  № 365
м.Івано-Франківськ
 


Про затвердження Положення про організацію роботи послуги «Соціальне таксі» на базі Івано-Франківського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)



Керуючись ст.ст. 52,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою поліпшення соціального захисту окремих категорій осіб, людей з особливими потребами та забезпечення їх соціальними гарантіями, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Затвердити Положення про організацію роботи послуги «Соціальне таксі» на базі Івано-Франківського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

2. Івано-Франківському територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) (Кушнір М.В.), Івано-Франківському міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Дикун Л.Д.) та Івано-Франківському міському центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Дивосвіт» (Кушнір Ю.С.) забезпечити належне функціонування послуги "Соціальне таксі".

3. Видатки на фінансування послуги «Соціальне таксі» здійснювати з коштів міського бюджету в межах кошторисних призначень на відповідний бюджетний рік.

4. Відділу патронатної служби (В.Дротянко) опублікувати рішення в газеті «Західний Кур’єр» та розмістити на офіційному веб-сайті міста Івано-Франківська.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра Левицького.



Міський голова                                                                                        Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.