Рішення виконавчого комітету  "Про підготовку до проведення інвестиційного конкурсу що..."  № 301 від 12.06.2007р. 
Документ №301 від 12.06.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

16.06.2007



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 12.06.2007р.  № 301
м.Івано-Франківськ
 


Про підготовку до проведення інвестиційного конкурсу щодо завершення будівництва Івано-Франківського міського центрального стадіону «РУХ»



З метою опрацювання питань, пов’язаних з проведенням інвестиційного конкурсу щодо завершення будівництва Івано-Франківського міського центрального стадіону «РУХ», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради

вирішив:

1. Директору міського центрального стадіону «РУХ» замовити та виготовити технічний паспорт, оформити свідоцтво про право власності на трибуну стадіону «РУХ», що здана в експлуатацію.

2. Директору міського центрального стадіону «РУХ» підготувати копію  Державного акта на право постійного користування земельною ділянкою, закріпленою за стадіоном «РУХ», для передачі його експерту-оцінювачу.

3. Управлінню капітального будівництва Івано-Франківського міськвиконкому підібрати необхідну проектно-кошторисну документацію на об’єкт незавершенного будівництвом стадіону «РУХ» для передачі експерту-оцінювачу.

4. Фінансовому управлінню міськвиконкому виділити міському центральному стадіону «РУХ» кошти в сумі 20 тис.грн. для виготовлення технічного паспорта, оформлення свідоцтва про право власності на трибуну стадіону «РУХ», що перебуває в експлуатації та знаходиться на балансі міського центрального стадіону «РУХ», а також для здійснення експертної оцінки майнового комплексу стадіону та земельної ділянки, закріпленої за стадіоном.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Володимира Швадчака.



Міський голова                                                           Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.