Рішення виконавчого комітету  "Про надання вихідних даних - містобудівних умов та обме..."  № 429 від 19.04.2018р. 
Документ №429 від 19.04.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

23.04.2018



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 19.04.2018р.  № 429
м.Івано-Франківськ
 


Про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва


Розглянувши звернення громадян та юридичних осіб про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва, керуючись Законом України від 17.02.2011 № 3038-VI «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України від 17.01.2017 № 1817-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення містобудівної діяльності», пунктом 9 ст. 31, ст. 52, ч. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1.        Надати вихідні дані – містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва:

1.1.        Комунальному підприємству «Івано-Франківськводоекотехпром» для нового будівництва дощового колектора на вул. Бельведерська – Пилипа Орлика – Січових Стрільців – Євгена Коновальця у м. Івано-Франківську.

1.2.        Товариству з обмеженою відповідальністю «Галицька марка» для реконструкції торгових павільйонів з надбудовою, реконструкції приміщень громадського призначення та нового будівництва магазину на вул. Залізничній, 30 у м. Івано-Франківську.

    1. Агропромисловій фірмі «ЗЛАК» для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення №10 по генплану (2-й пусковий комплекс) на вул. Потічній, 1 у с. Вовчинець.
    2. Громадській організації «Івано-Франківська обласна спілка учасників та інвалідів АТО» для будівництва багатоквартирного житлового будинку №1 (згідно генплану) на вул. Довженка, 21 у с. Крихівці.


    1. Громадській організації «Івано-Франківська обласна спілка учасників та інвалідів АТО» для будівництва багатоквартирного житлового будинку №2 (згідно генплану) на вул. Довженка, 21 у с. Крихівці.
    2. Фізичній особі для реконструкції магазину на вул. Довженка, 25 у с. Крихівці.
    3. Фізичній особі для реконструкції офісного приміщення №1 під стоматологічний кабінет на вул. Мельника, 1 у м. Івано-Франківську.

2.        Відмовити у наданні вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва:

2.1.        Івано-Франківському коледжу фізичного виховання Національного університету фізичного виховання і спорту України для реконструкції  легкоатлетичного манежу з добудовою та будівництва спортивно-оздоровчого та тренувального комплексу з апартаментами Івано-Франківського коледжу фізичного виховання Національного університету фізичного виховання і спорту України на вул. Гетьмана Мазепи, 142А у м. Івано-Франківську.

2.2.        Фізичній особі для реконструкції гаража з надбудовою під офісне приміщення на вул. Залізничній, 4 у м. Івано-Франківську.

2.3.        Фізичній особі для реконструкції квартири №62 з долученням частини приміщень загального користування (горища)  на вул. Тролейбусній, 24 у м. Івано-Франківську.

2.4.        Фізичній особі для реконструкції квартири №111 під стоматологічний кабінет на вул. І. Пулюя, 2 у м. Івано-Франківську.

2.5.        Фізичним особам для реконструкції квартири №1 під індивідуальний житловий будинок з добудовою на вул. Вишневій, 3 у м. Івано-Франківську.

3.        Внести зміни в містобудівні умови та обмеження від 23.10.2017р. №180-31.2.1-01 для будівництва багатоквартирного житлового будинку на вул. Індустріальній, 19 у м. Івано-Франківську в:

- «Основні техніко-економічні показники об’єкта будівництва» викласти в наступній редакції:

  1. Площа забудови – 343,19 м2;
  2. Поверховість – чотири (п’ятий – технічний поверх) поверхи;
  3. Загальна площа квартир у будинку – 950,99 м2;
  4. Площа господарських, допоміжних, технічних приміщень – 449,04 м2;
  5. Загальний будівельний об’єм – 5 644,44 м3;
  6. Кількість квартир – 16 шт.

4.        Зобов’язати замовника:

4.1.        Отримати вихідні дані для проектування відповідно до статті 29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

4.2.        Розробити проектну документацію та затвердити її в установленому порядку.

4.3.        До виконання підготовчих та будівельних робіт приступити після отримання документа, що надає право на виконання вищезазначених робіт в управлінні з питань державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради з наступним прийняттям об’єкта до експлуатації в установленому законодавством порядку.

4.4.        Укласти з виконавчим комітетом міської ради договір про пайову участь замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста.

5.        Головному архітектору міста Д. Нижнику підготувати та затвердити наказ про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування обєкта будівництва.

6.        Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О. Кайду.



Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.