Розпорядження міського голови  "Про створення комплексної системи захисту інформації та..."  № 127-р від 27.04.2018р. 
Документ №127-р від 27.04.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

01.05.2018



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 27.04.2018р.  № 127-р
 


Про створення комплексної системи захисту інформації та служби захисту інформації у ЦНАП м. Івано-Франківська


Керуючись Законом України від 05.07.1994 року №80/94-ВР «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», Законом України від 01.06.2010 року №2297-VI «Про захист персональних даних», «Положенням про технічний захист інформації в Україні», затвердженим Указом Президента України від 27.09.1999 року №1229/99 та іншими нормативними актами з питань технічного захисту інформації в Україні, з метою забезпечення захисту інформації під час її обробки в автоматизованій системі для оформлення документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус:

  1. Створити комплексну систему захисту інформації автоматизованої системи взаємодії з підсистемою «Оформлення документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус Єдиної інформаційно-аналітичної системи управління міграційними процесами Державної міграційної служби України» через мережу НСКЗ Центру надання адміністративних послуг м. Івано-Франківська (ДАЛІ – АС ЦНАП-ІВАНО-ФРАНКІВСЬК), що розташована за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 9.
  2. Створити службу захисту інформації, призначивши керівником служби захисту інформації – відповідальним за організацію та координацію робіт на всіх етапах створення та експлуатації комплексної системи захисту інформації заступника начальника управління адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м. Івано-Франківська) Івано-Франківської міської ради Миська Сергія Олеговича.
  3. Затвердити Положення про Службу захисту інформації в АС ЦНАП-ІВАНО-ФРАНКІВСЬК, згідно додатку 1.
  4. Призначити адміністратором безпеки в АС ЦНАП-ІВАНО-ФРАНКІВСЬК начальника відділу інформаційних технологій та комунікативної роботи управління адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м. Івано-Франківська) Івано-Франківської міської ради Шпакодрая Богдана Івановича.
  5. Призначити системним адміністратором в АС ЦНАП-ІВАНО-ФРАНКІВСЬК адміністратора відділу адміністративних послуг управління адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м. Івано-Франківська) Івано-Франківської міської ради Дричака Євгена Степановича.
  6. Створити комісію з технічного захисту інформації, згідно додатку 2.
  7. Комісії з технічного захисту інформації за поданням керівника служби захисту інформації та керівника Центру надання адміністративних послуг м. Івано-Франківська забезпечити виконання заходів з технічного захисту інформації відповідно до вимог керівних та нормативних документів системи технічного захисту інформації.
  8. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради І.Шевчука.



Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.